Архитектурно Проектиране Къщи и Жилищни Сгради: 3D и НА СУПЕР ЦЕНИ!

Обява №:
63572
Местоположение:

гр. София, обл. София
Последна редакция преди 105 дни. Публикувана преди 2543 дни. Валидна още 14 дни.
Допълнителна информация

Предлагаме цялостно архитектурно-строително и 3D проектиране на жилищни сгради и еднофамилни къщи. Гарантирано високо качество, всички пълни лицензи и съгласуване по различните специалности. Разполагаме с опитни архитекти и висококвалифицирани инжинери, експерти в проектирането на жилищни сгради, еднофамилни къщи, вили, вилни селища, хотели, както и всички видове обществени и промишлени сгради.

В работата си използваме модерен строителен и архитектурен софтуер, който позволява 3D проектиране на къщите и абсолютна прецизност на проектите във всяка една от фазите. Като краен продукт предаваме работни чертежи на проектираните сгради, съгласувани с всички инжинерни специалности.

Също така изготвяме и готови проекти за едноетажни и двуетажни къщи с разнообразни разпределения и фасади, избрани от клиента, чиито цени са още по-конкурентни. Средната цена е 7 Е/м2 за всички специалности. Работим в София, София - Област и цялата страна, като можем да доставяме проектите и на място при предаването.

Напиши първи коментар
 
Контакт с подателя
”М - АРК” АРХИТЕКТИ
milenakoseva
https://www.youtube.com/watch?v=AklyEukmABg
http://milenakoseva.wix.com/proektirane_sgradi_kushti
http://milenakoseva.wix.com/architectural-studio-m-arch
обл.София, гр. София, София 1404, ул. ”Костенски водопад”, бл.245;
 
реклама
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.

© 2017 Ало.бг