1. home
  2. »
  3. bcАвто - Мото
  4. »
  5. Резервни части, консумативи, аксесоари
  6. »
  7. Обява № 6328731

Добавка за Дизел - Обогатява Подобрява Почиства, Икономия на Гориво

Обява №:
6328731
Цена:
9.99 лв.
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние:
Вид:
Аксесоари
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 10 дни.
Допълнителна информация

Добавка за Дизел Suprotec SDA - Обогатява Подобрява Почиства, Икономия на Гориво

Добавки SUPROTEC - Разработени и Произведени в РУСИЯ

К-т 2бр х 50 мл, Достатъчни за 100-120 литра гориво
Цена: 9,99 лв
( 0,10ст на литър, което се покрива от икономията а останалите ”+” от добавката са за вас )

Дизеловата добавка „SDA“ (обозначава Suprotec Diesel Additive, произнасяна като „SDA“) е за постоянна употреба и се препоръчва за добавяне към горивото при всяко зареждане с гориво. Основната функция е почистване и предотвратяване на замърсяване на горивното оборудване, удължавайки живота му. Съставът на добавката осигурява редица действия в горивното оборудване:

1) Почистване (промиване).
Леко активните повърхностноактивни вещества в SDA постепенно и безопасно премахват отлаганията на лака в дюзите и горивните помпи с високо налягане и предотвратяват появата на нови замърсители. Това осигурява дългосрочен ефект от поддържането на работоспособността на горивните канали вътре в помпите и дюзите, като се гарантира правилното прилягане на механични части: бутала на помпата, игли за дюзи и други.

2) Смазване.
Смазочните компоненти на добавката намаляват износването на триещите единици на горивното оборудване, което спомага за поддържане на номиналното работно налягане на горивото в системата, удължава живота на агрегатите в рамките на заводските спецификации.

3) Защита от корозия.
Инхибиторът на корозия блокира достъпа на водни молекули, съдържащи се в горивото и кондензата, до металните повърхности на частите, което предпазва горивното оборудване от корозия и износване.

4) Възстановяване на износени повърхности.
Добавката за дизелово гориво SDA използва Suprotek tribotechnology, която възстановява триещите се повърхности в горивното оборудване (върху бутала, игли за дюзи, клапани), което гарантира правилната работа на агрегатите.

5)Коригиране на цетановото число

В комплекса ефектите от добавката подобряват качеството на пулверизиране на горивото и формирането на правилната горивна горелка. Това води до следните ефекти:

*икономия на гориво;

*поддържане на мощността на двигателя и реакцията на дросела;

*улесняване на стартирането на двигателя, особено при

*минусови температури на околната среда.

*удължаване на живота на горивното оборудване, включително намаляване на вероятността от повреда на двигателя поради нарушаване на херметичността на сглобката на иглата на дюзите за гориво и натрупване на гориво в цилиндрите по време на дълъг престой на автомобила;

*удължаване на експлоатационния живот на турбокомпресорите (висококачественото изгаряне на гориво гарантира, че по-малко сажди и други замърсители влизат в турбината);

*удължаване на живота на екологичната система на двигателя, по-специално филтрите за твърди частици.;

*намаляване на отработения дим и съдържанието на вредни примеси в тях;

Пречиствателят за дизелов двигател SDA е специално балансиран за продължителна употреба. Безопасен е за горивни филтри, включително вътре в дюзите, тъй като премахва замърсяванията постепенно.

1 50 ml бутилка е предназначена за 40-60 литра гориво (приблизително 1 ml на 1 литър гориво). Изсипете добавката в резервоара за гориво, преди да заредите автомобила с гориво.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Екстрийм Вижън
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.