1. home
  2. »
  3. bcЕлектроника
  4. »
  5. Аудио техника
  6. »
  7. Обява № 6289381

Предусилвател пасивен трансформаторен TY-250P (изработване за 1 ден)

Обява №:
6289381
Обява от:
Цена:
40 лв.
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние:
Вид:
Усилватели
Марка/Модел:
Triad Magnetics TY-250P
Актуализирана днес. Валидна още 17 дни.
Допълнителна информация

Пасивен трансформаторен предусилвател (импедансно съгласуващ) за свързване на смартфон, портативен МП3 плеър и др. към аудио система. Предусилвателя работи само при устройства с изход за слушалки, при които нивото на сигнала не е достатъчно високо. При свързване към чинчове на ДВД плеър или други източници с високо изходно съпротивление, трансформатора няма да усилва или то ще е незначително. Устройството може да се използва и за намаляне на сигнала, като за целта просто трябва да се свърже наобратно вход-изход. Трансформатора възпроизвежда много чист, естествен звук с лек подем на средните честоти, изкривявания и загуби в ниските или високите честоти не се забелязват.

Устройството е собствена сглобка, като трансформатора е на производителя Triad Magnetics. Снимката е илюстративна и се различава по формата на трансформаторите и кутията, която е с размери 80х50х30мм. По желание на клиента мога да слобя такъв с електрическа връзка между масите на входа и изхода, но с цел защита на устройствата от изравнителните токове между корпусите им е за предпочитане галваничната връзка. Може също да сглобя и с трансформатор с по-висок импеданс ТУ-142Р (за устройства с по-голямо съпротивление). Този трансформатор, обратно на горния внася леко затихване в средните честоти, което придава приятен, мек тембър на музикалната програма.

Предимства: не се нуждае от захранване, няма шумове, служи и като галваничен изолатор. Имате възможност до 14-дневен срок да върнете продукта, както и опция преглед и тест при доставката. Срок за изработка: 1 ден.

Усилване: 1:2 пъти. Може да се конфигурира и в 1:3, но с по-нисък КПД.
Входно съпротивление: 250 ома
Изходно съпротивление: 1000 ома

Забележка: В сайта на производителя има грешка в спецификациите, които отговарят за съседния модел, затова трябва да изтеглите документацията в ПДФ формат: https://catalog.triadmagnetics.com/Asset/TY-250P.pdf

Напиши първи коментар
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.