1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Фризьоро-козметично, СПА оборудване
  6. »
  7. Обява № 6253868

Продавам комбиниран апарат за криолиполиза, липо-лазер, кавитация и RF

Обява №:
6253868
Цена:
4 330 лв.
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 9 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Продавам апарат за неинвазивна липосукция-безоперативно оформяне на тялото.
Това е комбиниран апарат с няколко функции: Криолиполиза ( студена терапия ), кавитация, липо лазер с 10 пада и RF модел 1720-levis Отслабваш /коригирнаш тялото си/ там където имаш нужда.
1. Криолиполиза-Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията-изстудява до -15 градуса целзи.
Успешно и трайно се справя с локалните мастни натрупвания, както при жените, така и при мъжете, без да уврежда кожата и мускулите. Технологията работи посредством вакуумно контролирано изстудяване. Учените са установили, че при - 8 градуса киселините в мастната клектка кристализират. В този момент се изпраща сигнал до мозъка, че тези мастни клетки не функционират и постепенно, по метаболитен път те започват да се изхвърлят от организма. Веднъж унищожени мастните клетки не се възобновяват, защото човек се ражда с опреден брой, който е генетично заложен. В годините мастните клетки могат да увеличат обема си, но не и броя си. От тук нататък ще бъде много трудно да натрупаме мазнини в третираната зона. При клинични проучвания е установено, че криолиполизата намалява подкожната мастна тъкан на третираното място до 30%, още с първата процедура. След пълния курс от процедури се достига до 70% унищожаване на мастните клетки. Подходяща е за меки мастни депа, като целата е да се намалят до минимум матните клетки в зоната.

Кои са предимствата пред инвазивната липосукция?

Криолиполизта е неинванзивна процедура, която не уврежда кожата и мускулите

Няма риск от оставане на неравности и бучки

Безболезнена е, не се използва анестезия

Няма риск от увисване на кожата

Без възстановителен период, без да нарушава вашия ежедневен ритъм

Видими резултати след 20 дни

2. Кавитация-Това е революционен метод в козметологията, чрез който се премахват излишните мастни натрупвания и целулит. Кавитацията е единственият пряк метод на терапевтичен ефект върху мастната тъкан. Ефектът на кавитацията се състои в това, че образуваните мазнини стават по-меки и се втечняват, отделят се от другите тъкани и това дава възможност за извеждането им от организма.
3. Липо лазер-Липолазер е нехирургична процедура, която използва лазерни лъчи за намаляване на мазнините на различни части на тялото ви. Това могат да бъдат: корем, гръб, бедра, ръце, кръст, а също така и брадичката. Липолазер Ви помага да постигнете желаният контур на тялото и да премахнете няколкото упорити сантиметра. Според специалистите в сферата, Липолазер е предназначен да спомогне за изгарянето на мазнините чрез незабавно разрушаване на мастните клетки в желаната област на тялото.
4. RF-Радиочестота (RF) e технология, използвана в естетичната индустрия поради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да може да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата. RF генерира електрическо поле, което се променя от положително до отрицателно. Този процес води до ротационно движение на молекулите и генерира топлина. Уредът ползва радиочестота, която може да предизвика силен резонанс на водните молекули и от въртенето да предизвика топлина. Това предизвиква покачване на температурата, тъй като организмът изпраща кръвта към третирания участък.
Притокът на кръв носи повече кислород. По този начин се загряват колагеновите фибробласти между мастните клетки. Целта е постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата.
Криолиполизата или криотерапия е неоперативна процедура, която ефективно премахва мазнините от ”трудни” за сваляне на обиколки области на тялото.
Тя е най-ефективна за премахване на мазнините от корем, паласки, бричове и бедра.
Криолиполизата е предназначена за отстраняване на мазнини и за корекция на тялото.
При криолиполиза постепенно се намалява температурата на третирания участък, за да не се предизвиква шоково състояние на тъканите, така дискомфортът е сведен до минимум. Когато се достигне температура 0 градуса се постига анестезиране на кожата и пациентът не усеща нищо. Вакуумът, който захваща кожната гънка също не предизвиква болка, а приложената върху кожата специална защитна мембрана допълнително я предпазва.
Ниската температура предизвиква разпадането на мастните клетки и тяхното постепенно извеждане от организма чрез естествените метаболитни процеси в тялото.
Обикновено се наблюдава около 20% намаляване на обиколката на третирания участък.
Най-добри резултати се постигат, когато Криолиполизата е последвана от Кавитация за разбиване и по-бързо извеждане на увредените мастни клетки и задължително от лимфатичен дренаж.
В същия ден може да се приложи и Радиочестота за около 20 минути, която спомага за едновременно стягане на кожата.
Аз съм го купила за 6500лв. но поради прекратяване на дейността по здравословни причини /Chervenkovtrade.com/ го продавам.

 
 
Контакт с подателя
Джесика Атанасова
Внимание!
Потребителя собственоръчно е архивирал обявата.
Вижте подобни обяви в категория Фризьоро-козметично, СПА оборудване
Обяви от същия потребител: Виж всички 8 обяви
140 лв.преди 7 дни Студио за красота | Салони за красота под наем | гр. Пловдив

Студио за красотагр. Пловдив

495 лв.преди 7 дни Продавам електро стимулатор | Фризьоро-козметично, СПА оборудване | гр. Пловдив

Продавам електро стимулаторгр. Пловдив

450 EURпреди 8 дни Тристаен апартамент под наем Тристаен апартамент 86 кв.м Обзаведен Последен етаж | Апартаменти под наем | Кършияка гр. Пловдив

Тристаен апартамент под наемКършияка, гр. Пловдив

20 лв.преди 7 дни Класически масаж | Рехабилитация, масажи, антицелулитни процедури, акупунктури | Център гр. Пловдив

Класически масажЦентър, гр. Пловдив

80 лв.преди 7 дни Продавам чугунени радиатори | Отоплителни уреди | гр. Пловдив

Продавам чугунени радиаторигр. Пловдив

210 EURпреди 7 дни Двустаен обзаведен апартамент Двустаен апартамент 50 кв.м Обзаведен Непоследен етаж | Апартаменти под наем | Южен гр. Пловдив

Двустаен обзаведен апартаментЮжен, гр. Пловдив

46 500 EURпреди 7 дни Двустаен обзаведен и оборудван апартамент Двустаен апартамент 50 кв.м Тухла 2016 г. 3 етаж Непоследен | Апартаменти | Южен гр. Пловдив

Двустаен обзаведен и оборудван апартаментЮжен, гр. Пловдив

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.