Продавам апарат за криолиполиза, липо-лазер, кавитация и RF

Обява №:
6253868
Цена:
4 500 лв.
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Състояние:
Вид:
Друго
Марка/Модел:
SYSTEM ENTERING
Актуализирана преди 8 дни. Валидна още 48 дни.
Допълнителна информация

Продавам апарат за неинвазивна липосукция-безоперативно оформяне на тялото. Отслабваш /коригирнаш тялото си/ там където имаш нужда. Това е комбиниран апарат с няколко функции:
1. Криолиполиза-Криолиполизата е неинвазивна алтернатива на липосукцията.
Успешно и трайно се справя с локалните мастни натрупвания, както при жените, така и при мъжете, без да уврежда кожата и мускулите. Технологията работи посредством вакуумно контролирано изстудяване. Учените са установили, че при -8 градуса киселините в мастната клектка кристализират. В този момент се изпраща сигнал до мозъка, че тези мастни клетки не функционират и постепенно, по метаболитен път те започват да се изхвърлят от организма. Веднъж унищожени мастните клетки не се възобновяват, защото човек се ражда с опреден брой, който е генетично заложен. В годините мастните клетки могат да увеличат обема си, но не и броя си. От тук нататък ще бъде много трудно да натрупаме мазнини в третираната зона. При клинични проучвания е установено, че криолиполизата намалява подкожната мастна тъкан на третираното място до 30%, още с първата процедура. След пълния курс от процедури се достига до 70% унищожаване на мастните клетки. Подходяща е за меки мастни депа, като целата е да се намалят до минимум матните клетки в зоната.

Кои са предимствата пред инвазивната липосукция?

Криолиполизта е неинванзивна процедура, която не уврежда кожата и мускулите

Няма риск от оставане на неравности и бучки

Безболезнена е, не се използва анестезия

Няма риск от увисване на кожата

Без възстановителен период, без да нарушава вашия ежедневен ритъм

Видими резултати след 20 дни

2. Кавитация-Това е революционен метод в козметологията, чрез който се премахват излишните мастни натрупвания и целулит. Кавитацията е единственият пряк метод на терапевтичен ефект върху мастната тъкан. Ефектът на кавитацията се състои в това, че образуваните мазнини стават по-меки и се втечняват, отделят се от другите тъкани и това дава възможност за извеждането им от организма.
3. Липо лазер-Липолазер е нехирургична процедура, която използва лазерни лъчи за намаляване на мазнините на различни части на тялото ви. Това могат да бъдат: корем, гръб, бедра, ръце, кръст, а също така и брадичката. Липолазер Ви помага да постигнете желаният контур на тялото и да премахнете няколкото упорити сантиметра. Според специалистите в сферата, Липолазер е предназначен да спомогне за изгарянето на мазнините чрез незабавно разрушаване на мастните клетки в желаната област на тялото.
4. RF-Радиочестота (RF) e технология, използвана в естетичната индустрия поради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да може да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата. RF генерира електрическо поле, което се променя от положително до отрицателно. Този процес води до ротационно движение на молекулите и генерира топлина. Уредът ползва радиочестота, която може да предизвика силен резонанс на водните молекули и от въртенето да предизвика топлина. Това предизвиква покачване на температурата, тъй като организмът изпраща кръвта към третирания участък.
Притокът на кръв носи повече кислород. По този начин се загряват колагеновите фибробласти между мастните клетки. Целта е постепенно постигане на дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Джесика Атанасова
http://Www.fantasystdiu.weeble.com
http://plovdivbeautyfantasy.com
обл.Пловдив, гр. Пловдив, гр. Пловдив, ул. Кочо Честеменски №2 б
Обяви от същия потребител: Виж всички 11 обяви
39 500 EURпреди 8 дни Промишлено помещение | Други бизнес имоти | Център гр. Пловдив

Промишлено помещениеЦентър, гр. Пловдив

30 лв.преди 20 дни Продавам нови геймърски слушалки | Аудио техника | гр. Пловдив

Продавам нови геймърски слушалкигр. Пловдив

360 лв.преди 12 дни Давам под наем Двустаен апартамент 40 кв.м Обзаведен Партер | Апартаменти под наем | Христо Смирненски гр. Пловдив

Давам под наемХристо Смирненски, гр. Пловдив

45 000 EURпреди 20 дни Купувам дву-три стайно жилище | Купува | Гребна база гр. Пловдив

Купувам дву-три стайно жилищеГребна база, гр. Пловдив

180 EURпреди 8 дни Давам под наем Офис в бизнес сграда 40 кв.м Обзаведен Междинен етаж | Офиси под наем | Широк център гр. Пловдив

Давам под наемШирок център, гр. Пловдив

190 лв.преди 8 дни Подгряваща ел. тенджера за вулканични камъни | Фризьоро-козметично, СПА оборудване | гр. Пловдив

Подгряваща ел. тенджера за вулканични камъниЦентър, гр. Пловдив

1 550 лв.преди 8 дни Продавам комбиниран апарат за козметика | Фризьоро-козметично, СПА оборудване | гр. Пловдив

Продавам комбиниран апарат за козметикагр. Пловдив

750 лв.преди 8 дни Продавам електро стимулатор | Фризьоро-козметично, СПА оборудване | гр. Пловдив

Продавам електро стимулаторЦентър, гр. Пловдив

80 лв.преди 8 дни Продавам детоксикатор | Фризьоро-козметично, СПА оборудване | гр. Пловдив

Продавам детоксикаторгр. Пловдив

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.