1. home
  2. »
  3. bcДомашни любимци
  4. »
  5. Фризьорски салони за домашни любимци
  6. »
  7. Обява № 6237574
back to top

Подстригване на кучета, салон Куче Нинджа (RED PAW София)

Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 20 дни. Възможно е да не е актуална.
Вижте подобни обяви за:
болонка prodava ~ 13 обяви
ши тцу ~ 4 обяви
Допълнителна информация

Салон за домашни любимци Куче Нинджа, с любов към животните, предлага следните груминг услуги:
Подстригване на кучето
Къпане
Разресване(премахване на подкосъм)
Почистване на уши
Рязане на нокти

Facebook: Куче Нинджа - фризьорски салон за кучета ( https://www.facebook.com/KucheNinja/ )

Ценоразпис:
/къпане, подстригване - прическа, разресване, почистване на уши, рязане на нокти/
Йорк - 40-45 лв
Малки породи (шпиц, ши-тцу, шпаньол, болонка, пекинес) - 45-50 лв
Голямо куче (различни породи) - 60-80 лв

Работно време:
Понеделник - Петък
Събота и Неделя
с предварително записване

Какво представлява една груминг процедура за вашето куче??

Първо се чуваме по телефона и уговаряме удобен час. По телефона ще ви задам няколко въпроса за кучето - порода, възраст, колко килограма е, как се казва и др.

Когато дойдете в салона, ще ви помоля да поставите кучето на работната маса. Така кучето е по-спокойно, като знае, че стопанинът му е наясно с предстоящите процедури. Ще обсъдим какво желаете и какво е необходимо да се направи за кучето, спрямо неговата порода, възраст и желан резултат. На този етап може да ми покажете снимки от интернет за желана прическа. Ще споделя и моето мнение какво би било добре за тази порода и съответния тип козина, за да получим отличен резултат накрая.
След това ще уговорим кога кучето ще е готово и в колко часа да дойдете да го вземете. Средно за едно куче отнема 2 часа ~ 2 часа и половина. По време на работата с кучето е необходимо стопаните му да не са там. Психологията на кучето е такава, че ако стопанинът му е наблизо то бива по-изнервено и агресивно.

Започва работата с кучето. На всяко куче се почистват ушите, скъсяват се ноктите(ако има нужда), скъсява се козината по ходилата и между пръстите (спрямо породата). Извършва се хигиенно подстригване около дупето и слабините. Прави се предварително подстригване в зависимост от козината.
Къпане на кучето. Всяка порода се къпе с козметика за съответната козина. В зависимост от козината се прилага маска и/или балсам. Кучето се подсушава с хавлия и се започва сушене със сешоар и четка. След като е изсушено и по цялата козина вече няма никакви сплитания се преминава към подстригване и прическа.

Когато взимате кучето си, ще ви споделя, ако съм забелязал нещо по кожата или козината на кучето. Когато работиш по едно куче ти минаваш по цялата му кожа и се случва да се забелязват неща, които са убегнали на стопаните - ухлузване, раничка, обрив, кърлеж или друго.

Ивайло.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
https://www.facebook.com/KucheNinja
обл.София, гр. София, Младост 3, бл. 302, вх. 3 (вътрешен двор)