1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Строителни услуги
  6. »
  7. Обява № 6222265

Ремонт на покриви. Ниски цени. Високо качество. Лоялност и гаранция

Обява №:
6222265
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 25 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Ремонт на покриви.
При нужда да наемете фирма за ремонт на покриви проучете много добре различните възможности които предлага пазара.
При конкретен избор изискайте от фирмата да ви разясни някои основни технически параметри относно вида и конструкцията на вашият покрив.

Освен с всички други качества, които трябва да притежава всяка покривна конструкция, трябва да обърнем внимание и на строително-техническите качества.

Здравина - Много важно е покрива да е здрав, да бъде траен във времето. От изключителна важност е и крепежните елементи, които държат покривката да са здрави и надеждни.
Модерна и лека технология при ремонтирането на покрива. По този начин всеки ремонт ще доведе до намаляване на строителните и монтажните работи. Така могат да се съкратят до минимум допуснатите грешки при изграждането.
Изключително важно изискване е когато се прави ремонт на покриви е да се намалят до минимум разходът на матариали и на труд. Важно е производствените разходи и тези на трудът да бъдат съобразени според всички изисквания.
Понякога покривите на сградите биват повалени от огнени стихии. Изключително важно е фирмите за ремонтиране на покривни конструкции да се погрижат много добре за високото ниво на огреустойчивост на всяка сграда.

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.