back to top

Проверка на GSM-и за ШПИОНСКИ софуер

Проверка на GSM-и за ШПИОНСКИ софуер
image_2
image_3
image_4
Обява №
6216066
Цена
50 лв.
Местоположение

град Варна, област Варна
Състояние
Марка
Телефон Samsung
Модел
Проверка за ШПИОНСКИ Софтуер
Операционна система
Android
Тип
Touch screen
Камера (Мpx)
0 Mpx
Особености
Android OS Symbian OS Windows Mobile OS
Актуализирана преди 3 дни. Валидна още 45 дни.
Допълнителна информация

ВИЖТЕ ВСИЧКИТЕ МИ ОБЯВИ ЗА ШПИОНСКА ТЕХНИКА- СКРИТИ КАМЕРИ И ПОДСЛУШВАНЕ НА GSM-и

Професионална проверка на всички марки и модели смартфони за наличие на всякакъв вид инсталирани шпионски програми за подслушване и следене.
След 10 годишна практика в продажбата и инсталиране на такива софтуери сме 100% наясно с всичко по темата. Независимо кой “най-добър“ специалист го е извършил не съществува вариант да не го открием, колкото и старателно да е прикрил следите от манипулациите си.
Телефоните се сканират чрез специално разработена по наша поръчка програма под Windows, която засича всички съмнителни приложения и анализира техния код по специфични критерии.
Даваме ви за пример, че ние можем да инсталираме нашите програми по начин, по който те да не се виждат във файловия менажер и в “Инсталирани Програми“, не могат да се деинсталират и премахнат при “Фабрични Настройки“ или “Hard Reset“. Нормалните потребители дори и сервизите ще препоръчат и предприемат последните две стандартни решения, като “сигурно“ спасение от всички зловредни програми.
Но сигурността и спокойствието ви не са гарантирани. Всички проверки се извършват само в гр. Варна в рамките на един ден и апаратите трябва да са физически при нас!

За повече информация: https://www.spymaster.bg/product/proverka-na-gsm-za-shpionski-softuer

Ако имате интерес към програми за ПОДСЛУШВАНЕ на GSM-и можете да ги разгледате тук- https://www.spymaster.bg/category/podslushvane-na-gsm-i

tags: подслушване на телефон, проследяване на телефон, проследяване по телефон номер, следене на телефон, детективски услуги, шпионски магазин, следене на телефон, шпионски магазин, детективски услуги, възстановяване на изтрити снимки, wifi камера, ip камера, възстановяване на изтрити файлове, шпионска техника, шпионски камери безжични, скрити камери за наблюдение, как да разбера дали ми подслушват телефона, локализиране на телефон, следене на чат във фейсбук, подслушващи устройства, шпионски програми, шпионска техника магазин, подслушватели

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://SPYMASTER.bg
Адрес на подателя
област Варна, Варна