1. home
  2. »
  3. bcПроизводство, Търговия
  4. »
  5. Опаковки, Амбалаж
  6. »
  7. Обява № 6207595

Качествени дървени палети за направата на мебели

Обява №:
6207595
Цена:
14 лв.
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Състояние:
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 13 дни.
Допълнителна информация

Независимо, дали сте фирма, която изнася своите стоки извън страната и ви трябват качествени дървени палети с печат, или сте частно лице, което иска да си направи мебели от дървени палети, ние можем да ви помогнем! Цената е за 1 брой! На снимка номер 1 са в реален вид, а на останалите снимки ще можете да видите, неща направени от нашите палети.

Размерите, които можете обикновенно да намерите при нас са: 80/120 см, 100/120 см., 110/130 см Всички размери без 80/120 са на цена 14лв.

Цената на евро палет с размери: 80/120 е 22лв. Вижте последните две снимки на палетите с този размер. Снимките са реални.

Палетите, които внасяме са произведени от монасите в манастира Ла Трап, който се намира в Холандия. Палетите са направени ръчно и са изключително надеждни и здрави, като вместо с пирони, същите са сглобени с дълги винтове, което на практика означава, че са изклюìтелно здрави и надеждни.

ВАЖНО! Ние не правим мебели, а продаваме самите палети!

Палетите са произведени от монасите с цел превозване на техните стоки, като сирене, кашкавал, бира. Внасяме за България монашески стоки от самият манастир и така всеки месец количеството на палетите се увеличава с няколко. Ако търсите нещо здраво, красиво и качествено, нашите палети ще ви харесат много. Палетите са напълно сухи и никога не са стояли на открито! Разполагат с печат, който гарантира, че палетите са третирани против вредители и могат да пътуват в ЕС.

Превоз с наш транспорт в рамките на гр. Варна, ще ви струва 15лв., като можем да съберем до 8 броя 100/120 или 12 броя 80/120 на един курс. Изберете качеството!

ПС: Моля попитайте преди да поръчате с каква наличност разполагаме-обикновено тя не е голяма. Можете да запазите палетите от нашият следващ внос!

Ако сте фирма, можем да ви издадем фактура, като към обявените цени добавим ДДС.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Beer World Ltd. Belgium and Trappist Beers
обл.Варна, гр. Варна, Жк. Чайка
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.