Детско легло-кола Mustang 3D

Обява №:
6145411
Цена:
539 лв.
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Състояние:
Мебел:
Легло, Креватче
Цвят:
зелен
Актуализирана вчера. Валидна още 71 дни.
Допълнителна информация

Леглото-кола ”Mustang” 3D в ефектен червен цвят, е с уникален и иновативен дизайн. Корпусът на продукта е направен от ламинирано ПДЧ клас Е-0.5. Върху ПДЧ е сложена обемна пластмасова форма, повтаряща форми на истинска кола, а още по- реалистична визия се създава посредством статичните колела. Леглото е защитено от страни с високи ръбове, в комплект с ламелна рамка - ортопедична основа под матрака, която допринася за формирането на правилна поза на детето.

За реалистичния вид на това легло-кола, допринасят и стикерите за украса по леглото, които са защитени от износване чрез матово ламиниране. Дизайнът на леглото е не само красив, но и безопасен - всички страни са защитени чрез удароустойчив мек кант. Създавайки това легло, производителите са се погрижили и за най-дребните детайли - дори и най-трудно достъпните места са покрити с ПВЦ фолио, благодарение на което леглото няма този типичен мирис на новите мебели.
За този модел може да се закупят отделно и много други интересни аксесоари. Като например осветление на фаровете срещу магла с 8 ярки диода, управлявано чрез сензор, мулти-режимно дънно осветление с дистанционно управление. Матракът за този модел също се закупува отделно.

За всички легла от серията Mustang се предлага възможност за увеличаване на стандартната височина на страните на леглото от 17 см до 24 см. Отворите за монтаж на страничните стени се намират на две нива - може да избирате на каква височина да бъде поставен матракът. А когато детето порасне, нивото на матрака може да се коригира.

• дължина 184,5 см, ширина 84 см, височина 51 см.
• размери на леглото( за матрак) 160х70
• височината на стандартната страна е 17 cm и може да се увеличи до 24 cm.
• максимално натоварване - 120 кг.
• опаковка от велпапе
• статични колела в цвета на леглото
• без матрак

Опаковка - две картонени кутии:
1) Комплект странични стени (172x55x20cm, 25kg),
2) Комплект броня (71x29x25cm, 7kg),

Цена 539 лв
Матрак 110 лв
Дънно осветление 75 лв

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
p*****i
 
Тази обява е намирана по: легло кола
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.