Детско легло-кола Mustang plus

Обява №:
6145300
Цена:
310 лв.
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Състояние:
Мебел:
Легло, Креватче
Цвят:
Розов
Актуализирана вчера. Валидна още 41 дни.
Допълнителна информация

Леглото-кола Mustang plus е направена в ярко жълт цвят. Голямата и детайлна броня, изработена от пластмаса от висок клас, имитира дизайна на марката Mustang. Рамката на стените са изработени от ПДЧ клас Е-0.5, одобрена за производство на детски мебели, която не съдържа никакви канцерогенни вещества. Дори и най-трудно достъпните места са покрити с ПВЦ фолио, благодарение на което леглото няма този типичен мирис на новите мебели.
За реалистичния вид на това легло-кола, допринасят и стикерите за украса, които са защитени от износване чрез матовото ламиниране. Комплектът на леглото включва ортопедична подматрачна основа върху летвите. Матракът за този модел се закупува отделно.
За този модел може да се закупят отделно и много други интересни аксесоари. Като например осветление на фаровете срещу магла с 8 ярки диода, управлявано чрез сензор. По желание на клиента, леглото може да бъде оборудвано и с мулти-режимно дънно осветление с дистанционно управление. В допълнение, ние предлагаме и още едно оригинално решение - номер или любим надпис при поискване от клиента.
За всички легла от серията Mustang се предлага възможност за увеличаване на стандартната височина на страните на леглото от 17 см до 24 см. Отворите за монтаж на страничните стени се пробиват на две нива - може да избирате на каква височина трябва да бъде поставен матрака. А когато детето порасне, нивото на матрака може да се коригира.
За да се придаде още по-реалистичен вид на леглото-кола, имате възможността да закупите допълнително и комплект въртящи се колела.

Характеристики:
• Размери :(D / W / H) 184.5 cm / 74 cm / 50.7 cm
• Размери на леглото (матрак): 160x70 cm
• Височината на стандартната страна е 17 cm и може да се увеличи до 24 cm.
• максимално натоварване - 120 кг
• без матрак.

Опаковка - две картонени кутии:
1) Комплект странични стени (171х51х7см, 22кг),
2) Комплект броня (71х29х25см, 7кг),
Цена 310 Лв
Матрак 110 Лв
Светлини 75 Лв

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
p*****i
 
Тази обява е намирана по: детско легло кола легло кола
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.