back to top

Ремонт домакинска техника по домовете

Обява №
6128699
Местоположение

град Бургас, област Бургас
Актуализирана днес. Валидна още 51 дни.
Допълнителна информация

Ремонт на домакински уреди по домовете за гр. Бургас

Нуждаете се от ремонт на своята пералня, готварска печка, фурна, съдомиялна, сушилня или друг домакински електроуред? Ние имаме над 10 години опит при ремонт и поддръжка на всички марки и модели домакинска техника за гр. Бургас и региона.
Ако вашият уред се нуждае от поправка, ще извършим ремонта директно от дома/офиса Ви в удобен за Вас ден и час между 09:00 и 16:00 часа всеки ден (без неделя).

Позвънете ни директно на посочения телефон и направете заявка за диагностика и ремонт на своите домакински уреди, за да удължите живота им и да ви служат вярно. Цената за посещение и диагностика е 20 лв., а крайната цена за ремонта се фиксира СЛЕД пълния оглед на уреда ПРЕДИ да извършим самия ремонт. Ще получите като подарък инструкции и съвети за правилна употреба и поддръжка на Вашия уред.

Ремонтът се извършва само на адреса на клиента след предварително записан час на посочения телефон. Контролирайте времето и бюджета си, а ние ще се погрижим да поправим любимите ви домакински помощници.

Възможни са ремонтни услуги и извън района на гр. Бургас, като транспортните разходи на повече от 10 км. са за сметка на клиента.
Очакваме Ви!

Радослав Георгиев,
Управител на “Просървис - Георгиев”

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Личните съобщения към обявата са деактивирани, може да използвате контактите по-долу.
http://www.georgievservice.com
Адрес на подателя
област Бургас, Бургас