1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Медицинско оборудване
  6. »
  7. Обява № 6115760

Оферта: Автоматичен APAP Blue AutoPlus + Подгряващ овлажнител за Blue

Обява №:
6115760
Обява от:
Цена:
1 639 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 9 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Автоматичен APAP Blue AutoPlus + Подгряващ овлажнител за Blue
Автоматичен APAP Blue AutoPlus
DeVilbiss Blue Auto Plus автоматично разпознава и реагира на събитията през цялата нощ, за най-добрия възможен сън. Алгоритъмът на устройството DeVilbiss Blue Auto Plus поставя нов стандарт на изпълнение. Подобрена чувствителност към пълен спектър от респираторни събития означава, че открива повече информация и отговаря на едно ново ниво на точност, коeто предлага най-удобна работа на потребителите. Мощен софтуер дава възможност на устройството DeVilbiss Blue Auto Plus, да разграничи и да докладва обструктивна апнея от други сложни сценарии, включително централна апнея и смесени респираторни заболявания. За да се увеличи максимално удобството на пациента, устройството използва иновативни функции, като SmartFlex и Rounding, които спомагат за максимално удовлетворяване на пациента. Серията DeVilbiss Blue разполага с нова система на овлажняване чрез технологията PulseDose, която подобрява удобството на потребителя. DeVilbiss Blue предлага повече начини от всякога, преди да се свърже с CPAP, задоволявайки нуждите на пациентите и специалистите в здравната област. С множество възможности за оценка и дистанционно променяне на настройките, терапията може да бъде наблюдавана и подобрена чрез Bluetooth и безжични технологии. В допълнение, SmartCode и SmartCode Rx позволяват оптимално управление на терапията без нужда от модем или интернет връзка.
Устройството DeVilbiss Blue Auto Plus е машина CPAP, проектирана с малки размери за пътуване, предназначена автоматично да регулира налягането през нощта. Устройството използва няколко техники за проследяване ефективността на терапията, SD карта (не е включена), Bluetooth технология и SmartCode.
Саморегулиращият се алгоритъм ”PureView”
Саморегулиращият се алгоритъм ”PureView” е уникална функция на апарата AutoAPjust СРАР, която се използва за откриване на събития на напреднала апнея като: периодично дишане и ограничен дебит. Този алгоритъм използва логика, която разбира сложни проблеми, причинявайки автоматични промени в налягането в отговор на събитията от OSA и CSA. Това е автоматична машина за настройка, която ще работи в интервал между ниско и високо налягане, като остава при по-ниско налягане, докато не се открие събитие, изискващо по-голямо налягане.
Голям LCD дисплей
LCD дисплеят увеличава и променя видимостта на показаната информация с помощта на един бутон, който се завърта и натиска, за да се движи лесно в менютата и настройките. Дисплеят може също така да показва редовни напомняния за промяна на филтрите и за почистване на оборудването, ако желаете. В режим на изчакване, устройството ще покаже часовник и също така има функция аларма.
Данните на екрана включват:
- Aпнея-Хипопнея Индекс
- Степента на изтичане
- Информация за използването
SmartCode
Съобщенията SmartCode започват да се появяват на екрана след първата нощ на лечението. Всеки код е уникално криптиран код, който съдържа вашите данни за сън. SmartCode е създаден, за да помогне на потребителите на Devilbiss Auto Plus да станат съвместими. Изследвайте скалата за прикрепяне на SmartCode с лекаря.
Прикрепянето SmartCode се определя, след като машината е била използвана в продължение на 30 последователни дни. Данните могат да се генерират, за да показват резултати от следното:
-1 ден
-7 дни
-30 дни
-90 дни
Видео представяне:
https://www.youtube.com/watch?v=scgbGrMrFBo& feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=vmtu727-yrc& feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1& v=g-rK5xCXnT0& feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?time_continue=68& v=G4k8sNYsQls& feature=emb_logo
Подгряващ овлажнител за Blue
• Съвместим с всички устройства DeVilbiss Blue
• Лесно се прикрепя към Blue
• 8 регулиращи се нива на температурата, между 29 ° C и 70 ° C
• Воден капацитет: 375 мл
• Лесно запълване, сглобяване и почистване
• Няма нужда от отделен маркуч и захранващ кабел

В цената са включени:
- Автоматичен APAP Blue AutoPlus
- Захранващ кабел
- Подгряващ овлажнител за Blue
- Маркуч
- 2 сета филтри
- Чанта за транспорт

24 месеца гаранция!
Безплатна настройка на апарата!
Доставката на територията на България е безплатна! Бърза доставка! Наложен платеж! Фактура!
Оторизиран сервиз!

Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с наще консултанти!

 
 
Контакт с подателя
CPAP24
Внимание!
Потребителя собственоръчно е архивирал обявата.
Вижте подобни обяви в категория Медицинско оборудване
Обяви от същия потребител: Виж всички 24 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.