ТОП ОФЕРТА! Преотстъпва се бизнес - Заведение за бързо хранене

Обява №:
6115328
Цена:
22 000 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
Тип оферта:
Продава бизнес
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 16 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

ПРОДАВА СЕ БИЗНЕС

Продава се БИЗНЕС - ЗАВЕДЕНИЕ ЗА БЪРЗО ХРАНЕНЕ в ЦЕНТЪРА на София!

Причината за продажба е предложение, което семейството
ни получи на скоро за бизнес възможност в чужбина - проект, който очаквахме от много време, но беше отложен за неопределен срок. Това и доведе до вземане на решение да предоставим прекрасната възможност за работа и развитие на нашето заведение тук на други хора, които ще прегърнат идеята, така както го направихме и ние.
1. Партер (50 кв.м)
* търговска зала (топла и студена витрина, плотове, каса, хладилник /Coca Cola/, офис)
*3 маси пред заведението с 12 седящи места(одобрен проект от Община Средец тротоарно право)
2. Ниво -1 (90 кв.м)
* зимен салон за клиенти (15 седящи места)
* кухня (изцяло оборудвана с нови уреди - конвектомат 8 тави, два газови котлона (2-ки), газова скара, фритюрник, професионална аспирация (при стартирането на обекта всички филтри са подменени, като е монтиран и професионален йонизатор за абсорбиране и елиминиране на миризмите); два минусови и два плюсови професионални хладилника); посуда и прибори за готвене.
* три складови помещения (сух склад, помещение за отдих на персонала и склад за зареждане).

Месечен наем: 700 евро

Обектът се намира в идеален ЦЕНТЪР - пресечка на ул. Г. С. Раковски. Локацията е с множество офис сгради, министерства, търговски обекти и пр. Заведението фукнционира като такова от 10 години и е добре познато и ценено в района, тъй като всички
собственици до момента са прелагали качествена храна и обслужване. Отбелязваме го като предимство, тъй като добре изграденото име на един обект дава изключителен старт и преднина при разработването му. Ние самите се убедихме в това макар и за краткото ни стопанисване на заведението.

Обектът функционира от началото на годината (м. февруари).
Оборотът за тези три месеца се увеличи три пъти и продължава да расте. Голямо перо и основен приход реализираме от разнос - храна за обяд до офиси, министерства и частни домове. Това е елемент с безкрайно много потенциал и тепърва има какво да се постигне (голямата кухня дава различни възможности - кетъринг за събития, кулинарни магазини и пр.). Разполагаме с мейлинг листа с около 90 клиента, която ще предоставим на новите собственици.

Сумата, която сме обявили за продажба е това, което сме вложили в обекта като материални активи, заедно с предоставяне на фирмата и всички разрешителни, сключени договори (включително двумесечен депозит при наемането на обекта) и пр. Фирмата е изрядна и без
задължения!
Наша цел не е да спечелим пари от тази продажба, а нови, отговорни и амбицирани
собственици на нашето заведение!

Mоля за обаждания само от хора със сериозни намерения
и отношение!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Ioana Dimitrova
обл.София, гр. София
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.