1. home
  2. »
  3. bcЗдраве, Красота
  4. »
  5. Други
  6. »
  7. Обява № 6101817

Дезинфект В

Обява №:
6101817
Цена:
10 лв.
Местоположение:

гр. Гоце Делчев, обл. Благоевград
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 14 дни.
Допълнителна информация

Дезинфект В представлява едно високоефективно дезинфекциращо средство. Дезифект В е един висококачествен йодофор, който обединява антисептичните качества на йода и детергенните свойства в един комплекс. Той е универсален миещ дезинфектант. Препоръчва се за употреба в детски градини, училища, магазини за хран. продукти и месо, транжорни и колбасарски цехове, в сладкарските цехове и др./там където съществуват предпоставки за развиване на болестотворни микроорганизми/. Използува се като воден разтвор с различна концентрация за различни санитарно-хигиенни цели, чрез измиване, потапяне, пръскане или обмазване. Съчетаването на миещо и дезинфекциращо действие на Дезинфект В правят незаменимо неговото приложение в ресторанти и кухни. Дезинфект В разлага мазнини и белтъчини

Дезинфект В се прилага успешно за дезинфекция и измиване на:

Стени и подове от балатум, гетинакс, мрамор, гранитогрес, теракота и др. с 0,25% разтвор(1л. Дезинфект В в400л. вода)Цветя заразени с листни въшки и други насекоми се напръскват с 0,25% разтвор.

Съдове, миални машини, хладилници, фризери, плотове, тръбопроводи, фурни и печки с 0,25 - 1,0% разтвор(1л. Дезинфект В в 400л. или 100л. вода)

Чинии и прибори за хранене се потапят в същата концентрация за 1 мин. след което се изплакват с вода-полиране не се налага.

Петна по покривки, кърпи и хавлии чрез накисване в 0,5-1,0%разтвор в продължение на 30 мин. (1л. Дезинфект В в 200 или 100л. вода)

Тоалетни-1,0%разтвор(1л. Дезинфект В в 100л. вода)

Подобрява се и личната хигиена на персонала чрез обтриване на ръцете с 1%разтвор(1л. Дезинфект В в 100л. вода)

https://www.nanocom-bg.com/test/naturalni-terapii/168-lechenie-s-iod

Работните разтвори от Дезинфект В се изсипват в канализационната мрежа като я дезинфекцират без да я увреждат, като същевременно изчезват и хлебарките. Работните разтвори от Дезинфект В са безвредни за пречиствателните станции, които действат на биологичен принцип. Работи се без предпазни средства, прави се разтвор за деня, не се смесва с алкалии, калцинирана сода, синтетични миещи препарати и сапуни, варови разтвори, калиев перманганат, прах за пране и белина. Разрежда се във вода от 100 до 400 ПЪТИ-(1л. Дезинфект В в 400л. вода=0,25%разтвор).
Препаратът се предлага от Фейт Консулт ЕООД и е придружен с необходимете-сертификат, информационен лист за безопастност разрешение за пускане на пазара на биоциден препарат, плюс информационни брошури за прилагането му.
Цена с ДДС:0,5л. -12лв.; 1,5л. -22лв. 5л. -60лв.
Заявките се изпълняват по най-удобния за клиента куриер с ”наложен платеж”.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
обл.Благоевград, гр. Гоце Делчев
Обяви от същия потребител: Виж всички 3 обяви
4.50 лв.преди 30+ дни Триак BCR8PM-12L ТО220 | Части, Аксесоари | гр. Гоце Делчев

Триак BCR8PM-12L ТО220гр. Гоце Делчев, Благоевград

80 лв.преди 14 дни Принтер Самсунг - неработеща печка счупени пантички Принтер SAMSUNG SCX-5635FN Лазерен печат Чернобял печат Сканиране Двустранен печат A4 | Принтери, Скенери, Копири | гр. Гоце Делчев

Принтер Самсунг - неработеща печка счупени пантичкигр. Гоце Делчев, Благоевград

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.