1. home
  2. »
  3. bcДомакински уреди
  4. »
  5. Друго
  6. »
  7. Обява № 6095766

Уред за Sous Vide Severin SV 2447 су вид сювид бавно нискотемпературно прецизно готвене вакумно

Обява №:
6095766
Обява от:
Цена:
189 лв.
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 38 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

Намаление!
от 359. оо на 189. оо лева!

Готвенето във вакуум е френска технология известна още под името „су вид”, идващо от френското sous-vide, което означава „под вакуум”. При този метод на готвене, храната е запечатана в херметически затворен плик и се приготвя на ниска температура за дълго време. Този вид технология на готвене се прилага в ресторанти от най-висок клас като се цели да се постигне наситен аромат, сочна консистенция и запазване на ценните хранителни вещества в продуктите. Температурата е ниска и е изключено завиране, а вакуумираният плик не позволява на естествените сокове и аромати да напускат храната.
Ниската температура, продължителната обработка и липсата на пряк контакт с месото води до постепенното разграждане на колагена и превръщането му в желатин. Именно този процес прави месото по-крехко от всякога. Най-добър резултат при приготвянето на терин от гъши дроб се получава също с обработката на ниска температура и във вакуум. Всички меса, които по принцип са жилави или сухи, стават невероятно крехки при този начин на готвене. Зеленчуците, приготвени във вакуум на ниска температура, също запазват напълно вкуса и цвета си. Същото важи и за плодовете.
При нискотемпературното готвене перфектната настройка на температурата и времето е важна, затова уреда Severin SV 2447 разполага с голям цифров LCD екран. На него може да видите избраната от вас температурата от 40°С до 99°С и времето за готвене до 24 часа. След изтичане на зададеното време, уреда за сювид на Severin, ще ви информира за приготвената храна, чрез аларма със зумер. Kорпуса е изработен от висококачествена пластмаса и неръждаема стомана. Стъкленият капак на уреда Severin SV2447, дава възможност да следите процеса на приготвяне на храната. Sous Vide Severin SV 2447 разполага с капацитет от 6 литра и подвижен съд с незалепващо покритие за лесно почистване. В комплекта има включена стойка от неръждаема стомана за лесно позициониране на пликовете.
При готвене с вакуум е важно да се знае, че в момента, в който се прекратява термичната обработка, пликът трябва веднага да се потопи във вода с лед, за да се спре процесът на готвене. Готвенето с вакуум при ниска температурa е сравнително нова техника, която се използва от най-добрите шеф-готвачи заради невероятните резултати. Готвенето при ниска температура става в диапазона 50-68 градуса. Предлагаме възможност за комбинация между уред за Sous Vide Severin SV 2447 и вакуумираща машина на промоционална цена!
Внос от Германия!

- Уред за су вид (Sous-Vide) готвене
- LCD дисплей
- Контрол на температурата: 40°С до 99°С
- Контрол на времето: часове/минути до 24 час
- Показание на дисплея за избрана температура на су вид готвене
- Показание на дисплея за оставащо време на готвене
- Аларма със зумер информира за края на работният процес
- Корпус: неръждаема стомана
- Подвижен съд с незалепващо покритие
- Капацитет: 6 л
- Стъклен капак
- Термоизолирани дръжки
- Стойка за пликове: неръждаема стомана
- Елегантен дизайн
- Лесен за употреба и почистване
- Размери на продукта: 28.8 / 44.0 / 26.3 см
- Тегло на продукта: 4.2 кг
- Мощност: 550 W

*Предлагаме възможност за комбинация между уред за Sous Vide Severin SV 2447 и вакуумираща машина на промоционална цена!

Линк:
https://www.severin.de/sv-2447-sous-vide-garer

Доставката за цялата страна се извършва с куриерска фирма и е за сметка на купувача. Изпращаме с опция тест и преглед преди да платите! Преди да бъдат изпратени всички уреди се тестват от техническо лице за по-голяма сигурност и безопасност на клиентите!

 
 
Контакт с подателя
http://superdealsbg.alo.bg
Внимание!
Потребителя собственоръчно е архивирал обявата.
Вижте подобни обяви в категория Друго
Обяви от същия потребител: Виж всички 126 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.