1. Препоръчани агенции
  2. home
  3. »
  4. bcИмоти - Продажби
  5. »
  6. Къщи/Вили
  7. »
  8. Обява № 6084541

Естравагантна 3 етажна къща до К. К. Сл. Бряг с пaнорама

Обява №:
6084541
Цена:
168 900 EUR
Местоположение:

СО ’’Чолакова чешма’’- вилната зона по пътя за с .Кошарица, к. к. Слънчев бряг, обл. Бургас, (Виж к. к. Слънчев бряг на картата)
Етажност:
Триетажна
РЗП:
284 кв.м РЗП
Двор - квадратура:
390 кв.м двор
Особености:
Самостоятелна Басейн Канализация Ток Вода Локално отопление Панорама море Панорама планина
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 27 дни.
Допълнителна информация

Една много удачна инвестиция в сложните времена, които настават и възможност да се изолирате от големите общности и да сте същевременно близо до тях.
Цената е индексирана - съобразена с последните събития само разумен коментар.

Естравагантна къща в подножието (южния скат на Стара Планина ) на планината на 3 етажа, точно на 3 км. от к.к Сл. Бряг и панорама към целия залив. Намира се по пътя за с. Кошарица в дясно (на качените изображения се вижда локацията маркирана), в най-уредената вилна зона ’’Чолакова чешма’’ - много спокоен и зелен район. Мястото е урбанизирано преди 25 години, има канализация, СОТ, асфалт, целогодишно живеещи и доста луксозни имоти в съседство, обитавани целогодишно. Няма стари разхвърляни дворове, обори, етноси т.н... наоколо... това е баровска вилна зона... с традиции, състоятелни съседи, чужденци. Няма кражби и престъпност. Има улично осветление, адреси по домовете и всякакви комуникации..
Разполага с акт.16 от 2017 г (годишният данък на целия имот е само 125 лв и няма подръжка!!! ). Заграден с метална ограда паркинг за 3 автомобила. Допълнителна опция за паркиране на долния път.. (на два пътя е достъпа).
Къщата е проектирана като има обща стълбищна клетка и всеки етаж може да е отделен апартамент(около 90 кв.м на всеки етаж има бани с тоалетна и място за кухня) с независим достъп са и входна врата. ( Има юридическа и кадастрална възможност да се актува и отдели на апартаменти евентуално на отделни собственици - т/е - може да си купите само един етаж и идеални части 33.33 % от двора примерно - това се договаря разбира се ).2-ри и 3-ти етаж имат 18 кв.м тераси с прекрасна панорама към морето и низината. Има автобусна линия и маршрутки до курорта на почти всеки час особено през сезона, в момента се завърши и велосипедна алея с пешеходно пространство до там. Има магазини и заведения съвсем наблизо работещи целогодишно. Невероятно усещане за гора и планина с разкошна панорама и бърза транспортна връзка до курорта, св. Влас, Несебър и съответно - Бургас.
Завървшеност - на базов латекс, стълбище и част от фасадата от естествен бял камък, ламинат 100%, две завършени бани (другата е започната с под и има готовност да се направи по желание веднага ) интериорни врати, теракот на балконите и функциониращ басейн (6,20м Х 3.20м Х 1,70 м ),. Двата етажа 2-3 са полуобзаведени има и интересни качествени английски мебели - без кухни, използвани са активно миналото

лято Заложена е инсталация за централно парно и има предвидено външно помещение за котелно и лятна кухня (евентуално сауна) с английски двор в основата -15 кв.м.
За сериозни клиенти съм на разположение за всякакви въпроси, предоставяне на цялата документация и огледи,
Частно лице!!! Отворен съм за разумни споразумения, евентуално за частична преработка на разположението,.
Имотът е мислен с въображение, прагматичност и переспектива за лично ползване и няма аналог като дизайн наблизо. Притежавам папката от лицензиран, независим оценител - правена е оценка за банки с базова цена - 188 862 E (качил съм снимка от протокола )
Възможност за гъвкави разплащателни схеми с много минимално оскъпяване при плащане на поне 40 % от цената. Опции има много, на сериозните заинтересувани ще бъде заделено специално внимание и подробни огледи. Желая успех на всички в трудните времена!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://allexn.alo.bg
обл.Пловдив, гр. Пловдив
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.