1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Празнични, Кетъринг
  6. »
  7. Обява № 6081259

Фотография и видеозаснемане на сватба. Заснемане с дрон. Цена за сватбен фотограф и видеооператор

Допълнителна информация

Скайвю е студио за фотография, видео, дрон и 360-градусово заснемане.

Ние сме колектив от професионалисти с богат опит, утвърден стил и собствена визия към заснемането на всяка сватба и семеен повод.

Разгледайте портфолиото, цените и съветите ни за сватбена фотография и видеозаснемане на адреси:

http://skyviewu.com/сватбен-фотограф-пловдив-фото-студио/
http://skyviewu.com/видеозаснемане-на-сватба-пловдив/

Потърсете ни, за да говорим за вашата сватба и нашето изкуство.

Цена за сезон 2021 - по 900 лв. за фотография и/или видеозаснемане.

Последвайте ни на: https://www.facebook.com/SkyviewU

Мисията на нашия екип е създаване на материали, които вълнуват, качество, което се отличава, продукции, които се помнят. Ние помагаме на бизнесите да привличат нови клиенти, запазваме най-съкровените лични моменти и подкрепяме новото поколение творци. Целта ни е да сме част от повишаването стандарта на екранните изкуства в България чрез използване на модерни техники и снимачни похвати, работа съвместно с талантливи млади специалисти в различните сфери на изкуството, поддържане на дългосрочни партньорства и внедряването на иновативни технологии в заснемането.

Предлагаме продуктова, архитектурна, събитийна, студийна, модна и сватбена фотография. Създаваме корпоративно, презентационно, документално и рекламно видео, музикални клипове, заснемане на събития и тим-билдинг, късометражен филм за сватба, видео монтаж. Дрон заснемане и фотография за бизнес и индивидуални клиенти, изработване на ортофото карти, 3д модели и фотограметрия на земеделски и строителни парцели, заснемане по коти. Иновативно 360-градусово фото и видеозаснемане - виртуална разходка и отразяване на събития. Разполагаме със студио с голяма площ и висок таван. Част от нашите клиенти са компании от строителната, хранително-вкусовата и тежката промишленост, инвеститорски фирми и агенции за недвижими имоти, културни, неправителствени и доброволчески организации, хотели, ресторанти, международни марки, организатори на концерти, спортни и масови събития, общински и държавни институции, както и индивидуални клиенти, доверили на нашия екип заснемането на тяхната сватба, абитуриентски бал, кръщенка, рожден ден, фотосесия и други семейни или лични поводи. В работата ни често пътуваме в страната и в съседните държави.

Свържете се с нас за консултация, запитвания и организиране на необвързваща среща.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Студио Скайвю
http://skyviewu.com/сватбен-фотограф-пловдив-фото-студио
http://skyviewu.com/видеозаснемане-на-сватба-пловдив
http://skyviewu.com/фотограф-видеозаснемане-кръщене
обл.Пловдив, гр. Пловдив
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.