Ремонт на покриви. Изграждане на покриви. Хидроизолация, произвеждане на Безшевни улуци

Обява №:
6054166
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив
Актуализирана вчера. Валидна още 89 дни.
Допълнителна информация

Строителна фирма КОРЕКТ-ПОКРИВ ПРЕДЛАГА ВИСОКО КАЧЕСТВЕН РЕМОНТ НА ПОКРИВИ ХИДРОИЗОЛАЦИЯ
Качествена хидроизолация ще предпази вашето жилище от неприятната влага. Като тя започва да образува плесен, мухъл които почва да прониква в дома ви.

Пренареждане на керемиди

Най-разпространеният вид ремонт на покрива е пренареждането на керемиди. Това се прави периодично, за да се предотврати протичането на покрива и прогниването на носещата конструкция.

Желателно е, пренареждането на керемидите да се прави на всеки 10 - 15 години. Самото пренареждане на керемиди представлява процес, при който се подменят счупените и пропукани керемиди, заменя се старата хидроизолационна мушама с нова и след това се подмазват капаците.

Екипът ни от професионалисти ще се заеме с тази тежка работа, а Вие разгледайте цените, които предлагаме и се свържете със нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за ремонт на Вашия покрив.

Ние от Корект-Строи сме доказани професионалисти ипредлагаме висококачествен ремонт на покрив и покривни конструкции на най-добри цени.

Може да ни повикате в градовете и областите на: София, Пловдив, Перник, Плевен, Пазарджик, Асеновград, Стара Загора, Костинброд, Ябланица, Кюстендил, Карлово, Димитровград, Козлодуй, Благоевград, Варна, Враца, Бургас, Банкя, Ботевград, Елин Пелин, Сливница, Велико Търново, Разград, Радомир, Раковски, Хасково, Шумен, Казанлък, Костенец, Гоце Делчев, Севлиево, Габрово, Нова Загора, Своге, Сандански, Велинград, Белово, Харманли, Чирпан, Смолян, Търговище, Панагюрище, Свиленград, Кнежа, Калофер, Сливен, Бояна, Симеоново, Драгалевци, Бистрица, Панчарево, Горна Оряховица
След завършване на обекта почистваме всички отпадъци на работното място за наша сметка

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
обл.Пловдив, гр. Пловдив, София
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.