Лопата Чудо

Обява №:
6053406
Цена:
86 лв.
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Състояние:
Актуализирана преди 29 дни. Валидна още 61 дни.
Допълнителна информация

Работата в градината ни дава много плодородна реколта, но всичко това се постига с тежката работа, продължила много часове и с болки в гърба. Досега основният инструмент, който се използва преди засаждането, е обикновената лопата - инструмент, който отдавна е влязъл в ежедневието ни.

Как да копаем градината бързо и без болки в гърба?

За щастие има хора, които се погрижили затова и са помислили за градинарите. Те създали така наречената Чудотворна лопата за обработка на почвата. Но в какво всъщност се състои нейния уникален механизъм?
Лопатата ”Чудо”, със своя прост и надежден дизайн, както и със специалния си лостов механизъм, премахва целия товар от гърба и ръцете и го прехвърля към самата обработка на почвата.

Ширината на работната повърхност е много по-голяма от тази на обикновената лопата (от 35 см, в зависимост от модификацията), поради това, и поради лекотата на самия процес на копаене, производителността се повишава до 2 декара за един час - това не е ли чудо?
В резултат на това имаме хубаво изкопана и заравнена градина, много свободно време, и най-важното- поддържаме здравето си - най-ценното нещо, което имаме в живота!

В допълнение към горните предимства, има редица други свойства, които отличават Лопатата ”Чудо от обикновената лопата. Най-важното, сред които е, че плевелите не се разпространяват, времето ви се спестява и добивите са по-добри.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
p*****i
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.