back to top

Въздушни възглавници за укрепване на товари (Уплътняващи торби)

Обява №:
6038188
Обява от:
Цена:
19.06 лв.
Местоположение:
Състояние:
Вид:
Аксесоари
Актуализирана преди 16 дни. Валидна още 44 дни.
Допълнителна информация

Въздушни възглавници за укрепване на товари (Уплътняващи торби) с размер 900х1800мм, са най-разпространеното средство за укрепване на товари при превоза на стоки на дълги разстояния. Транспортирането на продукти с различни размери, включително нестандартни, с големи размери, сложна геометрична форма и висока цена, изисква използването на Въздушни възглавници за укрепване на товари (Уплътняващи торби). Фиксирането на надуваеми въздушни възглавници, дава възможност за безопасно и здраво укрепване на продуктите по време на транспортирането им и за предотвратяване на движението им и в резултат на това щети на стоките са сведени до минимум.

Ние доставя въздушни възглавници за укрепване на товари с различни дебелини, и мек клапан за еднократна употреба или твърд клапан за многократна употреба.
Дизайн на Въздушни възглавници за укрепване на товари (Уплътняващи торби): вътрешен слой от херметичен полиетилен, дренажен и надуваем клапани, устойчив гъвкав външен слой от синтетична тъкан. Въздушни възглавници за укрепване на товари са зашити с трайни синтетични конци.

Използването на надуваеми Въздушни възглавници за укрепване на товари (Уплътняващи торби) има следните предимства:

висока устойчивост на износване, до 40 цикъла на употреба;
не натрупват влага с големи промени в температурата на околната среда;
напълно водоустройчиви;
запълват голяма празнина, заемат необходимата форма, идеално прилягате на повърхността;
когато са сгънати, заемат минимално пространство, и са леки;
способни да издържат на големи натоварвания при натиск без проблем;
въздушни възглавници за укрепване на товари са сертифицирани;
Въздушни възглавници за укрепване на товари (Уплътняващи торби) се избират според размерите на транспортирания товар, обема, който трябва да се напълни и нивото на натоварване.

За автомобилния транспорт те обикновено избират ниво 1, за морски контейнерни превози - ниво 2, за железопътен транспорт - ниво 3, за най-сложен транспорт и с най-високи изисквания за превоз на нестандартни продукти - ниво 4 или 5.

Ако продуктите, които се транспортират, имат остри ъгли, тогава в този случай се изисква да се пазят въздушни възглавници за укрепване на товари със специални транспортни ъгли.

Компресор и надуваем пистолет са необходими, за да се надуят въздушни възглавници. Те се надуват за няколко минути и не са необходими специални умения за работа с тях, така че не е необходимо специално обучение.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
 
 
Контакт с подателя
Онлайн сапани
http://onlinesapani.com
Адрес на подателя
област София, София