back to top

Електрическо подово отопление Heat Plus ACN

Електрическо подово отопление Heat Plus ACN
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
Обява №
6013854
Обява от
Цена
60 лв.
Местоположение

град София, област София
Състояние
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 70 дни.
Допълнителна информация

Карбоновото инфрачервено нано фолио HeatPlus ”HP-ACN” е от най-ново поколение карбонови инфрачервени фолиа, с висока устойчивост на механични фактори и висока температура.
Освен топлинен комфорт през целия зимен сезон и изключително нисък разход на електроенергия, инфрачервеното отоплително фолио има благоприятно влияние върху човешкото тяло, тъй като инфрачервеното лъчение притежава терапевтично лечебно действие върху здравето и жизнеспособността на човека.

Новото фолио Heat Plus ACN е с обновен дизайн и технологични подобрения, спрямо предишното поколение инфрачервено фолио с маркировка APN.
Основните промени са:
* Фолиото с широчина 100 см вече има само 2 медни ленти - съответно става по-лесно свързването на кабелните връзки чрез клеми или чрез запояване. С намаляване на точките на кабелните връзки, се увеличава и надеждността на системата като цяло.
* Увеличената площ за отопление. HP ACN -100 см няма т.н. студена зона. Предишното поколение фолио HP APN-100 см, направено по технологията 50cm + 50cm, позволява да бъдат раздели на две равни ленти, но и е необходимо кабелните връзки да бъдат свързани на 4 места. В Heat Plus APN има отрязък от 3 см, който е разделителна граница 50см+50см на фолиото и този отрязък не излъчва топлинни вълни.
* Друг важен момент по отношение на безопасността е по-плътният защитен слой, който го предпазва и от механични повреди. Дебелината на фолиото е променена от 0,4 мм на 0,6 мм, в резултат на което, теглото на продукта се е увеличило с 14%.
* По дължина HP ACN е разделено на 5 сантиметрови сектори чрез 5мм лента, благодарение на което щетите в отоплителната система при тежки механични повреди ще има само в един сектор от 5 см.

Heat Plus ACN е електрическа отоплителна система с инфрачеревно фолио, която осигурява бързо и равномерно загряване на подовата настилка. Запазва и поддържа комфортната температура в помещението. Отоплителното фолио е изработено в Южна Корея в съответствие с най-високите стандарти. Състои се от два слоя електротехнически полиестер, между които има слой графит, свързан с медна шина. Тази конструкция гарантира пълна хидроизолация и висока защита срещу електрическа повреда. Притежава равномерна структура и отлична електроизолационна защита. Подходящ за поставяне под килим, линолеум, ламинат, плочки, замазка до 5 см, паркет.

Информация за допълнителните компоненти и терморегулатори вижте тук:
http://store.bgareal.com/podovo-otoplenie/komplektuyushie-heatplus

Посочената цена е за 1 квадратен метър инфрачервено фолио. Компонентите нужни за монтаж се продават отделно.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Борисов (HeatPlus-подово отопление)
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
http://bgareal.com
https://warm.bg
Адрес на подателя
област София, София, ул. „Антим I-ви“ 69, 1303 Център, София
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /