1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. Обява № 6002845

Ходжа Ибрахим * Владее всякакви ритуали. Чете Корана - 088 479 2652

Обява №:
6002845
Местоположение:

гр. Разград, обл. Разград
Актуализирана днес. Валидна още 31 дни.
Допълнителна информация

Ходжа Ибрахим - Истински лечител, познат по цял свят, България, Европа и Турция.
Помага на хора в нужда. Отстранява лоши влияния и негативна енергия. Събира разделени двойки, семейства и влюбени.
Открива и отстранява черни магии и проклятия. Показва признаците на направената магия. Помага при безплодие, алкохолизъм и зависимости.
Ибрахим прави това, което другите само обещават.

Аз Ибрахим Ходжа, ще Ви покажа признаците на магията, хората които са я поръчали. Ще ги назова с имената им и как изглеждат за да Ви гарантирам 100 % резултати от 6 до 9 дни.
Налага ли ми се - Аз ще се отзова при вас.

Едно от многото писма адресирани до Ходжа Ибрахим в знак на благодарсност към него:
Здравейте приятели. Аз съм Дарина. Искам да споделя с вас какво направи за мен Ибрахим. След години неуспешни опити да зачена, ходене при различни лекари, подлагане на всякакви болезнени процедури, големи суми пари, видях, че медицината няма как да ми помогне. Надеждата ми беше Ибрахим, за който се говореше, че се справя с подобни проблеми. Отначало никак не вярвах на способностите му. Но знаех, че нищо няма да загубя ако му се доверя. След разговора с него, той поиска да му дам трите си имена и рожденната дата на мен и на съпруга ми. Каза, че сме уручасани да нямаме своя рожба и трябва да се развали проклятието. Никога не бих предположила, че някой би ми причинил подобно нещо. Не знам по какъв начин, но ме накара да потърся чужд предмет, каза и мястото където се намира в дома ми. Не можах да повярвам. Намерих снимка скъсана на 2 на мен и съпруга ми. изхвърлих я в течаща вода. Това бе обрата в живота ми. За няма и месец, разбрахме радостната вест. Той успя да направи това, което никой друг не успя. Благодаря ти.

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.