Спа уикенд в Струмица, хотел Сириус 4* 18.05; 22.06; 05.10; 09.11; 07.12.19;

Обява №:
5998218
Цена:
145 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
Държава:
Македония (MK)
Дестинация:
Струмица
Продължителност:
2 дни
На база:
FB пълен пансион
Транспорт:
Автобус
Актуализирана преди 15 дни. Валидна още 14 дни.
Допълнителна информация

135.00 лева
СПА УИКЕНД В СТРУМИЦА - ХОТЕЛ SIRIUS 4*Маршрут: София - Струмица - Стари Дойран - София
2 дни / 1 нощувка / 1 закуска / 1 обяд / 1 вечеряДати на отпътуване: 09.03; 13.04; 18.05; 22.06; 05.10; 09.11; 07.12.19;
1 ден: София - СтрумицаОтпътуване от София в 8.00 ч. от ул. Оборище и площад ”Александър Невски” по маршрут Петрич - Ново село - Струмица. Настаняване. Обяд (без напитки). Свободно време за ползване на спа услуги в хотела или по желание - трансфер до центъра на Струмица, разходка в града и свободно време. Вечеря. Нощувка.
2 ден: Струмица - Дойранско езеро - СофияЗакуска. Свободно време за ползване на спа услуги в хотела. Отпътуване за Дойранското езеро. Разходка из курорта Стари Дойран и свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София на ул. Оборище и площад ”Александър Невски” вечерта.
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯЦената включва:
транспорт с туристически автобус/микробус 1*/3*
1 нощувка със закуска, обяд (без напитки) и вечеря (без напитки) с музика на живо в хотел ”Сириус” 4*, Струмица
ползване на спа център в хотела: вътрешен басейн, джакузи, солена стая, турска баня, парна баня, финландска сауна, инфрачервена стая
посещение на курорта Стари Дойран край Дойранското езеро
застраховка ”Помощ при пътуване в чужбина” с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR на застрахователна компания ”Армеец” за лица до 65 г.
водач по време на пътуването

Цената не включва:
напитки по време на обяда и вечерята
входни такси за музеи и обекти, посещавани по желание
разходи от личен характер
застраховка ”Отмяна на пътуване
доплащане за медицинска застраховка на ЗК Армеец с покритие 5000 евро за лица от 66 г. до 79 г. - 4 лв. /ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ ДОПЛАЩА ПРИ ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРА/. Лица над 79 г. не се застраховат!
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туриста. Крайният срок за уведомяване, в случай че минималният брой туристи за осъществяване на организираното пътуване не е набран, е както следва:
- 20 дни преди започването на изпълнението на тур. пакет включително - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни
- 7 дни започване на изпълнението на тур. пакет включително - в случай на пътувания с продължителност от 2 до 6 дни
- 48 часа преди започване на изпълнението на тур. пакет включително - в случай на пътувания с продължителност, по - малка от два дни

Начин на плащане: 100% при записване

Срокове за анулации и неустойки:
- От деня, следващ деня на записването до 60-тия ден преди датата на заминаване - 10% от основната цена на пътуването на турист.
- От 59-тия ден до 10-тия ден преди датата на заминаване - 30% от основната цена на пътуването на турист.
- От 9-тия ден до 1-вия ден преди датата на заминаване - 100% от основната цена на пътуването на турист. Необходими документи и условия на пътуване: лична карта или международен паспорт с мин. 6 месеца валидност от датата на отпътуване. За деца до 18 г: международен паспорт, нотариално заверена декларация от непътуващия/те родител/и - оригинал и копие, копие от акта за раждане, копие от страницата със снимката в паспорта. Офертата не е подходяща за лица с ограничена подвижност. Няма паспортни, визови, медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Забележка:
Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите в случай, че са възпрепятствани да пътуват. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Цената и е около 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация, съгласно условията на ЗАД „Армеец“. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
Aко клиента желае може да сключи мед. застраховка ”Помощ при пътуване в чужбина” на по - висока застрахователна премия, както и доброволна застраховка за покриване на разходите за съдействие, включително репатриране на пътуващия в случай на злополука, болест или смърт, стоматологични услуги, загуба на багаж и други според изискванията и тарифите на съответната застрахователна компания.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
ИВАНИКО ТУР
http://ivanikobg.net
обл.София, гр. София, Цар Самуил 3
 
Тази обява е намирана по: petrich разходка автобус софия
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.