За обезщетение 60 кв.м В регулация (УПИ)

Обява №:
5994048
Цена:
12 250 EUR204.17 EUR/кв.м
Местоположение:

гр. Созопол, обл. Бургас, (Виж гр. Созопол на картата)
Вид сделка:
За обезщетение
Квадратура:
60 кв.м
Регулация:
В регулация (УПИ)
Ток:
-
Вода:
-
Наличие на проект:
-
Актуализирана преди 4 дни. Валидна още 28 дни.
Допълнителна информация

341720 Предлагам за продажба поземлен имот в село на 25 км от град Бургас. Селото е много тихо и спокойно. Предпочитано е за строителството на еднофамилни къщи, поради близостта до гр. Бургас, като има автобусен транспорт два пъти дневно, седем дни от седмицата. Районът е с красива природа и чист въздух.

Парцелът е равен с правоъгълна форма. Застроената в него къща е стара и за събаряне и с възможност за построяване на къща с гараж и басейн. Има партиди за ток и вода.

На разположение съм за предоставяне на допълнителна информация и огледи.

ВИД СТРОИТЕЛСТВО:  тухла; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 60 кв.м; ОТОПЛЕНИЕ:  печки; СТАИ:  1; БАНИ:  1; ПРЕХОД:  особен преход; ДОГРАМА:  Дървена; Вторичен пазар; Водопровод; Канализация; Електрификация; Регулация; Целогодишно ползване

_Искате сделка без посредник? Ще направим експертна оценка на Вашия имот от лицензиран оценител. Можете да подадете и безплатна частна обява без комисиона в mirelaBG. _

ЗАБЕЛЕЖКА: Този имот се намира в ОБЩИНА СОЗОПОЛ. От съображения за конфиденциалност на този етап не можем да посочим точното населено място. За подробна информация, моля свържете се с агента за контакти.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://mirela.bg
обл.Бургас, гр. Бургас, пл. Царица Йоанна 11-13
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.