Салон За Красота ”Юлия”

Обява №:
5962164
Местоположение:

Център, гр. Пазарджик, обл. Пазарджик
Име на салона:
Салон За Красота ”Юлия”
Предлагани услуги:
Маникюр Педикюр Козметика
Актуализирана преди 16 дни. Валидна още 73 дни.
Допълнителна информация

Оферта за масаж на лице - 10лв (намален от 15лв) Офертата изтича 30.08.2019
*****
Запишете си час за масаж на лице: най -добрият начин да съхраните младостта е козметичен масаж на лицето.. Козметичният масаж ма лицето е отлична гимнастика. Именно с помощта на тази процедура кожата на лицето става еластична, избавя се от бръчките. масажът значително подобрява лимфодренажа, а също и циркулацията на кръвта. За сметка на това от лицето се премахват признаците на умора, тъканите се снабдяват с необходимото количество кислород, за това кожата след масажа изглежда обгрижена и здрава. Масажа прави кожата еластична, свежа, млада. Не е тайна, че именно по лицето са разположени голямо количество биологични точки. Всяка от тях отговаря за работата на определен орган, така, че тяхната стимулация води до подобряване на работата на целия организъм. Правилния масаж на лицето позволява да се хармонизират душата и тялото. Професионалният масаж на лицето се прави на курсове. Обикновено един курс включва най -малко 10 сеанса. В една седмица масажът се прави 2 пъти. В годината могат да се правят 2 курса, а ефектът от процедурите ще бъде максимално добър. Резултатите, получени от масажа са видими буквално веднага, като промяна на цвета на кожата и чувство за повишен тонус. Започването на чести масажи на лицето е необходимо след 25 годишна възраст. Именно в тази възраст могат да се появят първите признаци на преждевременно стареене. Масажът е противопоказан при наличие на остри и тежки дерматологични проблеми по лицето. Щ еВи бъде предложен масаж, който максимално отговаря на типа на вашата кожа-хигиенно -козметичен, лимфодренажен или точков.

аповядайте, ще се радвам да ви посрещна на моето ново работно място
Вторник - събота: 08.30 - 18.30
Неделя - предварително уговорен час!

”Tsar Osvoboditel” 49
в нашия салон ще откриете любезно обслужване и любезен персонал, готов да изпълни всяка ваша нужда от козметични процедури.
Като собственик съм напълно обучена във всички предлагани процедури и съм квалифициран медицински персонал.

Нашата цел е да предложим пълна гама от достъпни лечения, включително някои медицински козметични процедури.
Ние инвестирахме в някои от най-новите съоръжения, за да гарантираме, че предлаганите процедури са на висок стандарт, чисти и релаксиращи.

Обадете се и резервирайте час за релаксираща процедура
Няма да съжалявате за първото си посещение в новия салон и съм сигурена, че ще се върнете отново.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
https://beautysalonyulia.com
”Tsar Osvoboditel” 49
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.