back to top

Косене на Трева, Рязане на опасни дървета с автовишка, Премахване на гъста растителност Варна

Обява №
5956049
Обява от
Местоположение

град Варна, област Варна
Актуализирана вчера. Валидна още 66 дни.
Допълнителна информация

Дългогодишен опит
За нас няма значение каква е височината на тревата в терена, който трябва да обработим, както и площта на терена или вида на тревата.

В областта на цялостното поддържане на тревните ви площи, екипът на rezach.bg има богат опит в обработката на частни и фирмени площи, на дворовете, парцелите, моравите и ливадите ви, на тревата пред вашия дом, офис, производствена или офис сграда, бензиностанция, хипермаркет или заведение. Косенето на трева безспорно е от дейностите, които са сред най-важните по отношение на поддържането на тревната настилка на един терен. Затова нашите професионалисти полагат максимални грижи при извършването на тази ислуга, подпомогнати от своята квалификация и оборудването с което разполагат, като моторна и електрическа косачка, ръчна коса или специализиран за косенето на трева тример. Според вашите нужди, rezach.bg може да ви предложи както абонаментно косене, така и еднократна услуга по косенето на трева на вашите площи.

Цялостно почистване
При завършването на косенето на тревата на вашия терен, екипът ни ще извърши цялостно почистване и ще изхвърли всички отпадъци, останали след дейността си.

Редовно косене
Косенето на тревата се извършва през определени интервали от време, като един от важните аспекти в тази дейност е поддържането на дадена височина на тревните насаждения, според вида на тревата, която се коси. Преди да поемем косенето на тревата в даден ваш терен, наш екип извършва предварителен безплатен оглед на място, след което получавате нашата оферта, която зависи от площта, височината на тревата, заетите в процеса хора и транспортните разходи.

Специализирани косачи
Мобилните ни екипи от специализирани косачи подхождат внимателно и отговорно към всеки ангажимент, за да получат максимален резултат. Добре е да се знае, че косене на трева е добре да се прави поне един път седмично, като в същото време се отнеме максимум една трета от височината на тревните стръкове. Освен косенето на тревата, важни акпекти от правилната поддръжка на тревния килим на вашите тревни площи са валирането, грапенето, торенето, напояването. Тревната настилка пред вашия дом, офис или търговски обект, когато е поддържана правилно, спомага за повишаване на високия естетически ефект на мястото, а за това определящо значение има професионализма на хората, които се грижат за вашите тревни насаждения.

Доволни клиенти
Ние от екипа на rezach.bg имаме множество доволни лоялни клиенти, които са използвали нашите услуги и след това са предпочели да ни потърсят отново, защото предлагаме най-доброто съотношение между цена и качество на услугата. Нашите клиенти продължават да ни търсят през годините заради качественото косене на трева, което предлагаме, като в същото време ни препоръчват на своите близки, познати, роднини и колеги, които също имат нужда от подобна професионална услуга на добри цени. В бранша хората знаят, че косенето на тревата не трябва да се подценява в никакъв случай, защото то е важна фаза в нейното развитие, както и в оформянето на представителни и качествени тревни площи у дома и офиса, без значение с каакви цели сме ги използвали до този момент.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Напиши нов коментар
Внимание!
Вашият коментар ще бъде видим от всички
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
Изпрати съобщение
Личните съобщения към обявата са деактивирани, може да използвате контактите по-долу.
http://avtovishkavarna.bg
http://www.rezach.bg
Адрес на подателя
област Варна, Варна