Силиконови стелки с осем магнита

Обява №:
5948250
Обява от:
Цена:
9.90 лв.
Местоположение:

гр. Перник, обл. Перник
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 25 дни.
Допълнителна информация

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - за цялата страна при поръчка на продукти над 60 лв.

Магнитни стелки: за подобряване на кръвообращението, обмяната на веществата, подобряване на циркулацията на кръвта, отоците изчезват. Стелките се препоръчват при много заболявания. Положителните резултати се дължат на въздействието на магнитното поле на активните точки на стъпалото. Чрез тях се въздейства на цялото тяло. Постига се двоен масаж - магнитен и физиологичен. Действат стабилизиращо на кръвното налягане, понижават умората на краката, въздействат положително на имунната система, подобряват паметта и нормализират храносмилането.

Стелките са с универсален размер за обувки от номер 39 до номер 43 - изрязвате по контура необходимият Ви размер. Сложете в обувките си и се насладете изцяло на новото усещане на краката.

В допълнение, стелките са с 8 тонизиращи магнита, поставени на специални места, за да въздействат на определени точки от ходилото. Магнитните полета са безопасни, няма известни противопоказания.

Благодарение на практичните отвори за вентилация, се постига дишащо стъпало. Избягва се неприятната миризма.

* Изработени са от силикон
* Възможен размер :(39-43)
* Просто изрязвате вашия размер по очертаният пунктур

Внимание!
Да не се използват от хора с пейсмейкъри и слухови апарати. Хора с имплантанти да се консултират задължително с лекар. Не поставяйте стелките в близост до магнитни или електронни уреди.
Иновативен продукт с високо качество!

ПОКУПКИ: Онлайн или в гр. Стара Загора, ул. Гео Милев 43, магазин Мелуна / срещу входа на СПИДИ / или по куриер на СПИДИ

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Лунита ООД
http://www.shop100.bg
обл.Стара Загора, гр. Стара Загора, ул. „Гео Милев“ 43, магазин Мелуна, 6000 Стара Загора Център, Стара Загора, България
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.