1. home
  2. »
  3. bcМашини, Инструменти
  4. »
  5. Инструменти
  6. »
  7. Обява № 5936906

ПРОМОЦИЯ! Перфоратор + лазерен нивелир!

Обява №:
5936906
Обява от:
Цена:
250.75 лв.
Местоположение:

гр. София, обл. София
Състояние:
Актуализирана преди 29 дни. Валидна още 30 дни.
Допълнителна информация

ДВОЕН ПАКЕТ - перфоратор 3 кг + самонивелиращ се лазерен нивелир на специални цени!
Перфораторът и нивелирът вървят в комплект при монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади, монтиране на кухненски шкафчета, етажерки, окачване на корнизи, окачване на картини и др.
Перфораторът с бързосменяем патронник е универсален помощник за пробиване в бетон, зидария, дърво, метал и още много други. Окомплектован е с два бързосменяеми патронника. Изключително лек и надежден, с голяма гъвкавост на приложение. С енергия на удара от 3,2 J перфораторът е предназначен за леки и средни режими на къртене в зидария, премахване на плочки и други.
Самонивелиращият се лазерен нивелир с кръстосани линии е професионален лазерен нивелир с кръстосани линии - 1 хоризонтална и 1 вертикална. Отличава се с тънки червени линии с отлична яркост. Предназначен е за употреба в затворени помещения, има гарантиран обхват от 10 метра при нормална осветеност и над 20 метра в затъмнени помещения.
Двойният пакет лазерен нивелир + перфоратор 3 кг е един практичен подарък и незаменим помощник за всеки строител или домашен майстор!

* Посочената цена е без ДДС!

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Симекс Юръп ЕООД
http://www.cimex.bg
обл.София, гр. София
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.