back to top

Къща за гости

Къща за гости
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_12
image_13
Обява №
5923799
Обява от
Цена
99 000 EUR
Местоположение

град Ямбол, област Ямбол, (Виж Ямбол на картата)
Етажност
Триетажна къща
РЗП
150 кв.м РЗП
Двор
820 кв.м двор
Особености
Самостоятелна Басейн Барбекю/Беседка След ремонт Допълнителни постройки Канализация Ток Вода Локално отопление Панорама планина
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 27 дни.
Допълнителна информация

Цена на имота 99 000 евро.

СЕЛО БЕРОНОВО е разположено на левия бряг на река Луда Камчия сред горски масиви в средната част на Стара Планина, отстоящо на тридесет километра от примамливите за туристи, възрожденско градче Котел и село Жеравна, на седемдесет километра от Бургас, на осемдесет километра от Сл. Бряг и летище Сарафово, по на петдесет километра от гр. Ямбол и гр. Сливен свързано с добра пътна мрежа.
Предлаганата за продажба вила е построена през 1990 год. в по- различен от типичния за балканските села стил, реставрирана основно през 2006 год. Вилата е на три етажа с три бетонни плочи, стени от тухлена зидария и железобетонови колони, покрив от керемиди с разгъната застроена площ 150 кв.м, лятна кухня неделима част от вилата 55 кв.м., складово помещение неделима част от вилата 30 кв.м. дворно место от 820 кв.м. Вилата е с изложение север/юг.

Партерен етаж: кухня - 16 кв.м. с под от теракота, мивка комплект с шкафчета от чамов масив, хладилник, ел. готв. печка, аспиратор, климатик, парно, вратопрозорец -ал. дограма-стъклопакет, свод към трапезарията. трапезария-28 кв.м. с под от теракота, стени обковани с чамова ламперия, водогрейна камина 32 kw. ал. радиатори, независими ел. тела климатик, прозорци и вратопрозорец-ал. дограма-стъклопакет свод към кухнята. антре-3 кв.м. с врата от чамов масив към лятната кухня, под об- лицован с теракота. стълбище кум първия етаж -3 кв.м облицовано с теракота тераса пред кухнята и трапезарията- 25 кв.м облицована с гра- дешки камък. лицева част-дърпана мазилка I.

Етаж хол- 28 кв.м. с под от ламинат, два вратопрозореца от ал. дог- рама, стъклопакет, климатик, ал. радиатори, ъглови спални, ъглов комплект. Ниша с кухня към хола-12 кв.м. мивка със шкафчета от чамов масив тоалетна/баня-облицована с теракота и фаянс, окачен таван лира за отопление, ал. врата с матирано стъкло. Салон-под от теракота, гардероб от чамов масив, стълбище тераса-11 кв.м облицована с теракота, парапет от ковано желязо, лицевата част измазана с дърпана мазилка.

Втори етаж стълбище-облицовано с теракота спалня-14 кв.м с под от ламинат, гардероб, спалня, климатик, ал. радиатор, вратопрозорец ал. дограма, стъклопакет спалня с ниша-20 кв.м с под от ламинат, климатик, ал. радиатор, вратопрозорец и прозорец ал. дограма, стъклопакет. южна тераса-11кв.м. теракота, парапет от ковано желязо, лицева част измазана с дърпана мазилка тоалетна/баня-облицована с фаянс и теракота, окачен таван лира за парното, ал. врата с матирано стъкло. салон с площадка, с предпазен парапет северна терса-теракота, парапет от ковано желязо, стените в авангардни цветове.
Лятна кухня: разположена на тераса от около 70 кв.м. с под облицован с градешки камък, ориентирана в посока юг/север, неделима част от вила- та. Стените с цокъл от градешки камък. Таванът на кухнята е от чамов гредоред накован с чамова ламперия, мивка с шкафчета от чамов масив барплот от чамов масив, маса 4 м. от чамов масив с 4 бр. скамейки от чамов масив, врати и рамки от чамов масив. тоалетна/баня към лятната кухня-вана, лира за парното мивка, окачен таван, врата от чамов масив. Складово помещение-таван от чамов гредоред накован с чамова ламперия, врата от чамов масив. Ел. инсталация - монофазна от трижилен мостов кабел заземена. Водопроводна инсталация-полипропилен с филтър
Дворно место- 820 кв.м. заградено от трите страни с монолитна ограда измазана двустранно а от вътрешната страна с цокъл от градешки камък, южната част с метална ограда с плъзгаща се врата, с дистанционно управление. Южната част на двора пред вилата е оформена терасо- видно и се разделя на две части. лява- облицована с градешки камък за паркиране на автомобилите с проход към северната част. дясна- градинка с пътечка от камък, алпинеум, мостче, рекичка, тераски, шадравани 2бр.

Ефектно осветление на вилата и целия двор с възможожност за изключване на определени кръгове. Атрактивно разположена над нивото на другите къщи, отдалеченоста и от домашните животни на съседите, чистият въздух и прекрасният изглед който се открива от терасите на вилата към селото и горските масиви както на юг така и на север, изобилстващи на гъби, горски ягоди, боровинки, лещтници и разнообразни видове билки, различни видове диви животни за обстрел, и не на последно място р. Камчия със своето богатство на различни видове риби биха допринесли за задоволяване на многообразните желания за спорт, туризъм, лов, риболов и пълна релаксация.

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
ЯВЛЕНА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация
snimka
Соня Петрова
Брокер
https://www.yavlena.com
Адрес на подателя
област Ямбол, Ямбол, ул. ”Търговска” 16, ет. 1, ст. 3
Виж на картата на офиса Виж офиса на картата /