1. Препоръчани агенции
  2. home
  3. »
  4. bcИмоти - Продажби
  5. »
  6. Къщи/Вили
  7. »
  8. Обява № 5923791

Къщи в жилищен комплекс Рейнбоу Резидънс - промо цени

Обява №:
5923791
Цена:
110 250 EUR
Местоположение:

гр. Пловдив, обл. Пловдив, (Виж гр. Пловдив на картата)
Етажност:
Двуетажна
РЗП:
185 кв.м РЗП
Двор - квадратура:
192 кв.м двор
Особености:
Ток Вода Панорама планина
ВНИМАНИЕ!
Обявата е изтекла/деактивирана преди 92 дни. Възможно е да не е актуална.
Допълнителна информация

СТАРТИРА НОВ ПРОЕКТ НА ЕС ТИ ДЕВЕЛЪПМЪНТС - ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС РЕЙНБОУ РЕЗИДЪНС!

ПРОДАЖБИ ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА!

Жилищен комплекс Рейнбоу Резидънс разположен в с. Първенец, което е на една от най-атрактивните и предпочитани места за живеене до гр. Пловдив. Извън шума и динамиката на града, но и достатъчно близо до него. Комплексът създаден така, че да носи на обитателите си неповторимо усещане за лукс и комфорт. Предлагащ модерна архитектура и съвременна концепция за начин на живот. Жилищата в него са пет двуетажни редови къщи ориентирани на югозапад. Сградата е с стоманобетонна конструкция, външни и вътрешни стени от керамични тухли, покрив с покритие от керемиди и фасади топлоизолирани с 10 см EPS с финиш системна мазилка или каменна облицовка.Промоционална цена на къща А е 117 600 евро!

В нея на 150+35 кв. м. са разположени: антре, всекидневна с кухненска част и кът за почивка, три/четири спални помещения с дрешници, мокро помещение, три санитарни помещения с душ зони и таванско помещение. Имота е в парцел 380 кв. м с обособена зона за две паркоместа.Промоционална цена на къща Б, В, и Г е 110 250 евро!

В нея на 150+35 кв. м. са разположени: антре, всекидневна с кухненска част и кът за почивка, три/четири спални помещения с дрешници, мокро помещение, три санитарни помещения с душ зони и таванско помещение. Имота е в парцел 192 кв.м с обособена зона за две паркоместа.Промоционална цена на къща Д е 124 950 евро!

В нея на 150+35 кв. м. са разположени: антре, всекидневна с кухненска част и кът за почивка, три/четири спални помещения с дрешници, мокро помещение, три санитарни помещения с душ зони и таванско помещение. Имота е в парцел 354 кв. м с обособена зона за две паркоместа.В цената на всяка редова къща е включена и стойността на процента идеални части на от общите части за комплекса.Ес Ти Девелъпмънтс ЕООД, Ви предоставя европейски стандарт на строителство!Видео материали от етапите на проектирате и строителство може да разгледате на следните линкове:https://youtu.be/U2TtgyRnf4Ehttps://youtu.be/6wPBGjj53Mkhttps://www.youtube.com/watch?v=j9iSc0FYvC4&feature=youtu.beРейнбоу Резидънс Ви очаква!Заповядайте за среща в нашия офис и оглед на обекта. На разположение сме по всяко време за допълнителна информация и/или разяснения.офис: бул. Коматевско Шосе 141, Пловдив 4016

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.