1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Транспортни, Хамалски
  6. »
  7. Обява № 5917960

Товарно такси София, транспортни услуги с бус, превоз на мебели и багаж, хамали-ясни цени

Обява №:
5917960
Обява от:
Местоположение:

гр. София, обл. София
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 81 дни.
Допълнителна информация

Транспортни и хамалски услуги с бус от типа „Товарно Такси” за София и страната на достъпни цени. Превоз на мебели и багаж с обемен товарен бус и камионче с падащ борд. Доставка на всякакви товари до 1500 кг. от София до всички точки на България и обратно - към столицата. Преместване на дома и офиса с екип от опитни хамали, опаковане и де/монтаж на мебели. Преместване на търговско оборудване, складове, магазини, офиси, апаратура, стоки и други. Крайна цена още по телефона или след безплатен оглед на място.

ЦЕНИ:
Товарно Такси за района на София и близките села
Транспортна услуга в София с бус или камионче (12 и 20 м3 обем) на цени от 30 до 50 лева за курс и за близките села до 60 лева фиксирана цена без ограничение на времето. Крайната цената определяме в зависимост от вида на товара (тоест обема на превозното средство (бус или камионче с падащ борд) и разстоянието между адресите в София.
Предлагаме също така цени за превоз на „НА ЧАС” съответно 20 лв./час за бус 12м3 и 25 лв./час за камионче с падащ борд - 20м3 при минимално време за наемане 2 часа. Този вариант е по изгоден когато искате да ползвате превозното средство за половин или цял ден - при множество курсове и адреси на товаро-разтоварване.

Транспортна услуга за София Област или на разстояния до 100 км. на цени от 70 лв. до 170 лв. за един курс в зависимост от обема и тежестта на товара.

Превози в страната - от/до София
Товарно такси за превоз на всякакви товари до 1500кг. от София до всички точки на България и обратно към столицата на цени от 0.50 лв./км. до 0.70 лв./км. при заплащане на разстоянието в двете посоки! Цената се определя според обема на превозното средство (бус или камионче) тоест обема на товара(количеството на багажа) и разстоянието.
Изготвяме ви оферта с крайна цена включително когато ползвате наши хамали за товарене и разтоварване.

Преместване на имущество - жилище, офис, склад, магазин с хамали и транспорт в комбинация.
Хамали - 12,50 лв./човеко-час, транспорт - 25 лв./час.
2-ма хамали + транспорт 50 лв./час при минимално време за ползване - 2 часа = 100лв. След това таксуваме на всеки половин час по 25лв. - 2ч./30мин. =125лв.; 3 часа =150 лв.; 3ч/30 мин. =175лв.; 4 часа = 200 лв.

Можем да ви изготвим оферта за преместване (хамали и транспорт) с крайна цена още по телефона или да ви предложим БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД на място.
За точна и конкретна цена е най добре да ни се обадите по телефона. Работим без почивен ден.

Разчитайте на коректно отношение и професионално обслужване от фирма с дългогодишен опит в бранша.
Хамали Оникс - www.hamali-onyx.alle.bg

Напиши първи коментар
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.