1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. Обява № 5913855

Ходжа Фериде - 089 837 6635

Допълнителна информация

Ходжа Фериде - с 20-годишен опит в областта на окултното, умее да предсказва бъдещето, да премахва всякакви магии и да събира разделени двойки. Изготвя муски, бизнес прогнози за работата и офиса, помага при стрес, страх, алкохолизъм. Осъществява връзка по телефон, от разстояние или лична среща. Прави консултации по семейни проблеми, събира разделени двойки-резултати до 3 дни.
Помага при здравословни проблеми.

Мила Фериде, не мога да опиша безкрайната си любов към вас, истински ви обичам и от сърце. Още от първия разговор с вас усетих вашата топлина, любов към, която раздавате. Усетих невероятни усещания и разбрах, че вие сте Богиня, Светица, която помага на всяка страдащта душа, като мен. Избавяте я от страданията и йдавате нов живот - с две думи, се прераждаш наново и ставаш променен човек, зареден с хубава енергия благодарение на вашия и труд които го правите с много труд и усилия. Много бях тъжен, когато се случи така да не може да работите с мен, но и за миг не съм забравил за вас, винаги сте ми били в мислите в тежките и трудни моменти.
Хубавите усещания и моменти, които съм изпитвал благодарение на вас, не се забравят лесно - те се помнят цял живот. Обичам ви с цялото си сърце и винаги така ще бъде.


Ралица от гр. Хасково
Безкрайно съм ти благодарна, г-жо Фериде. Ти ми помогна Когато бях в безизходица не знаех какво да правя с живота си. Забременях, но не знаех кой е бащата, имах колебания дали е от приятеля ми, или от друг мъж по-голям. Бях много стресирана, напрегната, нервна, от всичко и всички се нервирах и дразних, не бях спокойна, не можех да спя. Тогава потърсих по телефона ходжа Фериде. Тя веднага отговори на обаждането ми разказах й за какво става въпрос и че имам колебания, тя ми каза след няколко минути да й звънна, звъннах и след известно време на същия ден тя ми каза кой е бащата(приятелят ми. Каза ми какво да направя и да й изпратя снимка на мен и приятелят ми. Направи ни защита за връзката и няколко ритуала. Постоянно поддържахме контакт по телефона. На една блуза имах много силна енергия тя ми каза коя е и да й я изпратя, и направи няколко ритуала със нея и защита. Откакто говорих с Фериде мога да спя, станах по-спойна. Безкрайно съм ти благодарна Фериде.


Светлана от гр.Велико Търново

Искам да благодаря на ходжа Фериде. Имах проблем, който искам да споделя и да й благодаря. Разделих се със съпруга ми. С няколко ритуали и сеанси ми вдъхна самочувствие и сили за борба. Нещата в живота ми вече се нареждат. Аз станах различна, промених се. Искам да БЛАГОДАРЯ НА ХОДЖА ФЕРИДЕ, че ми помогна в най-трудните моменти и благодарение на нейната помощ си стъпих на краката.


Безкрайно много съм ти благодарна,мила Фериде! Ти спаси моя живот, когато имах направени многократно магии, които бяха наслагвани с течение на години! Аз бях на легло - труп. Лекарите казваха, че ми няма нищо, а аз умирах. Бог ме запозна със светица Фериде и ми развали магията.. доста усилия и време отне, но важното е, че всичко е наред и сега съм по-спокойна, нямам тоя страх, здравословното ми състояние се подобри… Намерих си работа, тя ми помогна да преборя и страха,който имах от всичко.. Обичам я изключително многоооооо Невероятна е и я препоръчвам на всеки, който има нужда!
Също помогна и на майка ми да преодолее проблеми,свързани в работата… Всичко се нормализира до седмица благодарение на Фериде. Имахме конфликти вкъщи,за няколко дни те се разрешиха… НЕ мога да изразя благодарноста си към Фериде… Много те обичаме цялото семейство и ти поднасяме хиляди благодарности за това което направи за нас и продължаваш да правиш!

Диляна от София

Благодаря на Ходжа Фериде. Тя ми помогна. Не можех да имам деца. Една приятелка, останала много доволна от Фериде, ми препоръча и реших да се обърна към нея за помощ. Тя ми отговори че на 100% ще ми помогне и решихме да се видим на лична среща. Видяхме се, поговорихме, останалите разговори бяха само по телефон. Просто нямам думи как да изряза БЛАГОДАРНОСТТА СИ.

Малина от Варна
Благодаря на Фериде. Тя ми помогна да продължа живота си. Имаше много лоши и завистливи хора около мен.

Силвия от Сливен
Искам да изкажа голямата си благодарност към Фериде, която помогна на мен и семейството ми при разрешаването на сериозен семеен проблем.
Съпругът ми изостави мен и детето ми и отиде при родителите си.
Свързах се с Фериде, която откри, че има намеса от страна на свекърва ми, чиято цел е да ни раздели. Позволих й да направи необходимото и тя точно за 3 дни успя да върне съпруга ми при мен и детето ни и сега е най-загриженият и любящ съпруг и баща.

Божидара от София
За мен Фериде е една светица, която сътворява чудеса.
От момента, в който ми помогна я чувствам като моя майка, която винаги ще ти подаде ръка в беда. Нека чрез Божията намеса и други хора да се свържат с Фериде и да намерят верният път в живота и бъдат истински щастливи. БЛАГОДАРЯ ТИ МАЙКО ОТ СЪРЦЕ

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО