1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Строителни услуги
  6. »
  7. Обява № 5901864

Покриване на тераси, усвояване и остъкляване на веранди, зидане на балкони, ремонт козирки

Обява №:
5901864
Обява от:
Местоположение:

гр. София, обл. София
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 3 дни.
Допълнителна информация

ПРАКТИЧНО!!!
С нас спестявате време и средства тъй като предлагаме всички услуги необходими за усвояването на тераси и балкони( покриви, зидарски услуги, топлоизолация, вътрешно и външно оформление и дограма)
Изработваме разнообразни покривни конструкции (железни и алуминиеви-”ТЕТО”) според конкретния случай, с висока сейзмична устойчивост и за период от 1 до 3 дни в зависимост от големината на покрива. В изработката на покрива се включва изграждане на шумо и топлоизолационни тавани.
Алуминиевите покриви, които изграждаме са характерни за по-малки тераси. Те са с висока сейзмична устойчивост и олекотена конструкция. Хубавото на тези покриви е, че почти не оказват натоварвания на плочите към, които обикновенно се захващат и по този начин не се нарушава здравината на носещата конструкция(плочи, колони, трегери и др.). Освен това имат безупречен външен вид и със сигурност ще разкрасят фасадата на жилището ви.

ПОКРИВИ
Покрив с желязна конструкция-характерни са за покриване на по-големи тераси. Основната и носеща част от конструкцията на тези покриви се състои от железни профили. Върху тези профили се монтират OSB платна т.е. покрива се конструкцията. След това върху OSB платната се полагат два слоя хидроизолация с която се завършва и същинската работа по покрива. Допълнително могат да се монтират улуци, челни профили и други завършващи елементи.
Покрив система ТЕТО-характерни са за по-малки тераси, които са предимно на последните етажи. Представлява система от алуминиева конструкция, дифузионно фолио и метални керемиди ”Монтерей” с висока анти-корозионна защита. Ламарините се предлагат в различни цветове. Тук също се монтират допълнителни елементи (улуци, челни профили, снегодържачи и др.) по желание на клиента.
Покрив система Ондулин- тя е идентична с ТЕТО, но на мястото на металните керемиди се монтира вълнообразен панел.
ЛЮБОПИТНО!
ДЕМОНТАЖ НА ВИНКЕЛ И ОСТЪКЛЕНИЕ, ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ОТПАДЪЦИТЕ, ДОСТАВКА НА МАТЕРИАЛИ И ИЗЗИЖДАНЕ НА ТЕРАСИ ОТ 2 ДО 7 кв.м ЗА ЕДИН ДЕН!!!
Зидарски услуги с тухли YTONG
Обшивка на носещите профили на покривната конструкция, като едновременно с тази технология се оформят и отвори за дограма (легло на дограмата) с различни размери в зависимост от желанието на клиента колко голяма да бъде дограмата му.
Изграждане на преградни стени.
Затваряне на ниши.
Обръщане на врати и прозорци
Предлагаме разнообразни PVC и AL дограми в различни цветове.
TROCAL- петкамерна немска система
REHAU-три и петкамерна немска система
BLICK- четири и шесткамерна австрийска система
ETEM- гръцка система алуминиева
Разнообразни стъклопакети - двойни и тройни по желание на клиента.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Bojilov78 ЕООД
https://www.pokrivi-uluci.eu
обл.София, гр. София, гривица 1-3
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.