1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. Обява № 5873876

Ходжа Бедрие Бошнак търсите своето спасение и избавление обадете се 0896 02 01 82

Обява №:
5873876
Местоположение:

гр. Джебел, обл. Кърджали
Актуализирана вчера. Валидна още 7 дни.
Допълнителна информация

Ходжа Бедрие приема хората с усмивка и спокойствие. Това, което вижда за настоящето изглежда невероятно за другите, защото говори точно с имена и дати. Знае как да помогне при всеки проблем, защото Корана е нейната светлина. Изготвя муски за защита на дома и семейството. Помага при зависимости. Показва бързи и ефективни резултати.
Работи с лична среща и по телефона. Разгадава бъдещото, събира миналото ви. За нея невъзможни неща няма. Помага на хората прокудени от съдбата. Изчиства всякакъв вид магии и негативи! Помага при страх, нервно напрежение, нощно напикаване. Изготвя защити.
- Откакто дойде демокрацията, всеки се хвана да прави заклинания. Но за това се иска дарба, човек да се посвети на тази дейност, да чете много книги. Колкото до самите поръчители на магиите - те са нерелигиозни хора, тръгнали да гонят по лесен начин целите си. Такива хора се хранят със злобата си.
- Да. Спомням си, че преди години при мен дойде една жена. Имаше синкава кожа, очите й бяха жълти, а зъбите - направо черни. Докторите я бяха отписали. Аз използвах едно гадание, което си зная от години. Открих, че й е направена магия с живак. Баях на вода, дадох й я да я занесе у дома. Казах й в коя вечер да я изхвърли. Когато след 40 дни отново дойде при мен, няма да повярвате колко свежа и красива беше станала. Най-много магии се правят от злоба - снахи на свекърви и обратното.
- Топка косми, вързани конци, свещи, игли, ножчета за бръснене и черупки от яйца са знак за стара българска магия. Срещала съм и много случаи, в които съседи хвърлят в двора на някой комшия кукла или нещо друго, само за да го изплашат. Това не е магия. Но влияе на психиката на хората. Запомнете нещо от мен - когато някой иска да направи магия, тя не се показва, няма да намерите признаци за нея у вас. Докато сега предметите, наречени за лошо, се заравят, слагат се в течност. Само тогава магията работи. Съществува и друга техника, която действа бързо. Обикновено тя се прилага, когато човек иска някой да се влюби в него. Тогава нещо се подхвърля на жертвата, той започва да мисли за магии и така отваря сетивата си. И не усеща как се предава пред заклинанието.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
m******a
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.