1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Окултни
  6. »
  7. Обява № 5863223

Ясновидка Дима - най-добрата в Северна България. 089 696 9167

Допълнителна информация

Най-добрата в страната за предсказване на събития и разделени хора.
Приема клиенти от цялата страна, консултира по телефона, може и лична среща.

Вижда в бъдещето, предсказва и предотвратява лоши събития. Изчиства всякакъв вид магии и родови проклятия, събира разделени.

Ясновидка Дима - 089 696 9167

Подготвя:
- амулети за защита от негативна енергия
- амулети за късмет и благоденствие
- любовни амулети
На 100 % изчиства негативни влияния, уручасвания, прокоби.

ХОРАТА КАЗВАТ ЗА НЕЯ:

Смиляна, от Равногор
Благодаря на Дима, че беше до мен в най-лошия период от живота ми и че ме накара отново да повярвам в доброто. Минах през трудности, които не пожелавам и на врага ми. С доста търпение и усилия тази жена успя да ме извади от бездната, в която бях потънала и лошите мисли, които не спираха да ме обливат. Живея втори живот, благодарение на нея и търпението. Тя повярва в мен, а аз в нея - за цял живот.

Велислава Маркова, В. Търново
Познавам Дима повече от 10 години. Тя се занимава с ясновидство, пророкуване, прави ритуали за събиране. Винаги помага, когато види, че човек има нужда, не връща никой. За някои се изисква повече време, зависи от проблемите. На мен лично е помагала десетки път - за сериозни и по-малко такива неща, но цял живот ще остана благодарна за това, че успя да сплоти семейството ми, което от години се беше разцепило, озлобило и намразило.

Даниел, от Враца.
Бях на 15 г., когато родителите ми ме срещнаха с Дима за първи път. Имах проблеми с комуникацията, запознанствата и т.н. Помня, че за период от месец, два, имаше голямо подобрение. Сега съм на 22 г. и отново потърсих Дима, лични драми, раздели и тн., защото знам, че ще ми помогне и ще ме насочи, така, както направи преди 7 г. Имам пълно доверие натази жена и винаги ще й бъде благодарен.

 
 
Контакт с подателя
Обявата е подадена през вестник АЛО
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.