back to top

Неслихан събира разделени работи с цял свят 100% гарантирана качествена и безотказна магия за любов

Обява №
5831891
Местоположение

град София, област София
Актуализирана днес. Валидна още 21 дни.
Допълнителна информация

ХОДЖА НЕСЛИХАН която се е доказала доста в Чужбина и България! Винаги постига на 100% желан резултат от ваша страна. От всеки ясновидец и ходжа не се Получава! Ако искате да получите резултат ме потърсете без да се замисляте!
Работи с Цяла България И Чужбина!
Мнозина от вас ме познават от цялата страна и знаят възможностите ми. За тези които все още не ме познават помагам за събирането на двойки с собствена добре разработена и 100% ефективна магия!!!
Бяла Магия!!! Единствената доказала се пред вас хората и обществото както в чужбина сега и тук винаги постигам 100% желаният резултат.
ОТ ВСВЕКИ ХОДЖА И ЯСНОВИДЕЦ НЕ СЕ СТАВА
ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЛОЖИ КАРТИНКА И ДА НАПИШЕ НАЙ-НАЙ ХУБАВВИТЕ ДУМИ ЗА СЕБЕ СИ НО ГОСПОД Е ЕДИН И ТОЙ РЕШАВА КОЙ ДА ПРИТЕЖАВА ТАЗИ СИЛА ДОВЕРЕТЕ МИ СЕ И ПОЕМЕТЕ ПО ПЪТЯ С МЕН ЗАПОЧНЕТЕ НА НОВО, НОВ И СПОКОЕН ЖИВВОТ С ЧОВЕКА КОГОТО ОБИЧАТЕ.
РАБОТИ С ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА.
Много от вас ме познават от цялата страна и знаят възможностите ми! За тези, които все още не ме познават да не се колебаят. СПЕЦИАЛИСТ В СЪБИРАНЕТО НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ И СЕМЕЙСТВА, ПРИ МЕН НЕ СЕ ЧАКА ДЪЛГО БЪРЗИ И СИГУРНИ РЕЗУЛТАТИ... За МЕН няма невъзможни неща.

Много обещават но нищо не правят ако искате нещата да се променят веднъж и завинаги АКО ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ В ЛЮБОВТА И СЕМЕЙСТВОТО СИ ОБАДЕТЕ МИ СЕ НЕ ЧАКАЙТЕ НЕЩАТА ДА СЕ ВЛОШАТ чакам с нетърпение вашите обаждания за да решим проблемите ви заедно с мен! МОЖЕБИ СТЕ БИЛИ РАЗОЧАРОВАНИ ОТ МОИ КОЛЕГИ И НЯМАТЕ ВЯРА НО АКО ИСКАТЕ ПРОМЯНА НОВ ЖИВОТ ВЕДНЪЖ И ЗАВИНАГИ ДОКАТО НЕ ОПИТАТЕ С МЕН НЯМА КАК ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ИМА СВЕСТНИ И ДОБРИ ХОРА КОИТО СИ РАЗБИРАТ ОТ РАБОТАТА И ПОМАГАТ ИСТИНСКИ!

Гарантирам завръщането на съпруга завинаги, като практукувам нъпълно успешно със 100% резултат до броени дни - бяла магия за любов. Известна с дарбата си в цяла Европa Прави Най-Силните Бели Магически ритуали. Ритуали, специално подбрани и разработени от мен, които ползвам само аз, за събиране на разделени двойки и семейства до дни, Отстранявам, любовнк/ца,! Правя бяла магия за любов, Привличам, любимия и желан човек! Връщам, стара любов! Предлагам отстраняване на магия, чуждо влияние, уроки, родови проклятия, Открие ли тъмната страна на енергията, изготвя защитни муски. В тях закодира древни магически заклинания и молитви със познанията на Корана и Нйните свещенни текстове.. ПРАВЯ НАЙ СИЛНИТЕ ЛЮБОВНИ МАГИИ С БЪРЗИ И СИГУРНИ РЕЗУЛТАТИ.

Точно и прецизно.

Отстранявам съперници в любовта и връщам стара любов и любим човек.

Изчиствам негативната енергия и насочвам позитивна чрез ритуали.

Отключвам късмета за успех в бизнеса, брака и семейството.

За да напътства човека по неговия жизнен път. Възможностите ви се изчерпиха?... Искате да имате любовта. Му/Й. Обичате Някого а Той или Тя, не ви забелязва?.. партньор, ви Изневерява?.. Ако търсите истината, ако имате нужда от помощ позвъни и се увери. Бързи и Сигурни Резултати! ПРАВИ ТОВА КОЕТО ДРУГИТЕ САМО ОБЕЩАВАТ.. както в чужбина сега и тук.
МОЖЕ ДА МЕ ПОТЪРСИТЕ В ВАЙБЪР ИЛИ ВАЦАП НА посочения телефон ПО ВСЯКО ВРЕМЕ.

Здравейте, името ми е Виолета Игнатова от гр. Самоков

Бях без изход, в тъмен Тунел имах дълга сериозна връска с мъж който ме обичаше всичко беше нормално правихме планове за Сватба, дете... Но така и не се случи мечтата ми не се збъдна защото се появи 3ти човек, този 3ти човек уби всичко в мен почерня ми живота не знаех какво да правя светът беше свършил за мен, бях като мъртвец близките ми ме водиха къде ли не то не било на врачки, на ходжи така и не успяха да ми помогнат за да си върна Любимия позвъних на няколко обяви в Интернет пространството но уви ГРЕДА. Без резултат! Случайно видях обявата на госпожа НЕСЛИХАН тя излезе точен и коректен човек тя е родена да помага не се подвеждайте като я подминете единствена тя откри каква е причината за раздялата ми и ми помогна да си върна Мъжа на сърцето си в момента съм бременна в 5 тия месец с момченце преродих се отново не мога да ви опиша колко съм щастлива благодарение с помоща на НЕСЛИХАН работила съм с ходжи и магове но явно не са били точните както казват всяко зло за добро може да съм пръснала доста пари докато открия истинският човек но било е за добро след всяко зло идва добро! А ТЯ е моето добро по звъннете и няма да съжелите сами ще се обедите в нейните умения.

Маргарита от Гърция /Патра
За ХОДЖА НЕСЛИХАН мога да кажа, че тя е един изключителен ДОБЪР ЧОВЕК без нейната намеса нямаше да се справя приема чуждата болка като нейна и не предава клиента си колкото и да е трудно състоянието му тя се бори до последно с него Имах семейство скромно и щастливо не живеехме милионерската но и не се лишавахме збъдвахме мечтите си всичко вървеше нормално докато един ден стана Ад и кошмар заапочнахме финансово да фалираме, започнаха проблемите у дома заради немотията започнаха проблемите да влияят върху здраавословното ни съсстояние и така лека полека се раазпаадаше рухваше семейсството отткрих странни неща в дома ни черен пипер косми нокти беше ужасно ходихме на врачки с лични срещи званях работих по телефона но нямаше резултат докато не ме свърза позната с НЕСЛИХАН тя се справи със всичко тя е родена затова ако и вие като мене страдате и не намирате изход обадете и се няма да сгрешите и да сте разочаровани от други ще съжелите че не сте я открили по рано.
ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА АМИН!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
h*****************9
Изпрати съобщение
Влезте в сайта или се регистрирайте за да може да напишете лично съобщение. Вход в сайта / Регистрация