1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Строителни материали
  6. »
  7. Обява № 5818212

Декинг от дървесина, първокачествен дървен материал

Обява №:
5818212
Цена:
22 лв.
Местоположение:

с. Крумово, обл. Пловдив
Състояние:
Актуализирана вчера. Валидна още 49 дни.
Допълнителна информация

”Модър- 2002” оод - Декинг от дървесинa, Дървени настилки, настилка от дърво, - създайте перфектното външно жилищно пространство с ниска поддръжка на открито

За красива всесезонна тераса с ниска поддръжка използвайте издръжливата дървена на Модър, която няма да се изкриви, разцепи, надуе или да бъде засегната от гъбички, поглъщане на вода или гниене.

Внесете естествената красота и здравина на дървения материал в следващата си сграда или проект за обновяване с декинг от Модър- 2002. Ние ви предлагаме огромна гама от готови за монтаж, рендосани и профилирани дървени изделия и готови дървени настилки за вашата градина, веранда, барбекю, беседка, пергола или тераса, обработени за подобряване на защитата срещу гъбички и гниене.

Независимо дали планирате да проектирате и изградите нов декинг или да подобрите съществуваща зона, струва си да претеглите плюсовете и минусите на различните видове облицовъчни дъски и декинга от дървесина.

В Mодър разполагаме с набор от първокачествен декинг от дървесина за търговски и домашни

приложения.

Нашата настилка от мека дървесина е обработена срещу гниене и гъбички с което се гарантира, че ще издържи по-дълго и осигурено изключително високо качество на покритието.

Класическият настилка от иглолистна дървесина се предлага набраздена от една страна, гладка отзад, което ви дава възможност да инсталирате декинга си бързо и лесно.
Дървесина Бял бор

Широчина* (см) 12,5

Дължина (м) 4

Дебелина (см) 2,7

Цена 4м/12,5см/2,7см- 22лв/м2

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Модър-2002 ООД
https://modar2002.com
https://xn-----6kcbbaipkd7a1agpk1bikv5jyb6h.modar2002.com
https://xn--c1abdmjt.modar2002.com
обл.Пловдив, с. Крумово
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.