1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Строителни материали
  6. »
  7. Обява № 5818200

Първокласен дървен материал-Ламперия от Дървесина за Вашия дом и градина

Обява №:
5818200
Цена:
11.90 лв.
Местоположение:
Състояние:
Актуализирана преди 2 дни. Валидна още 68 дни.
Допълнителна информация

”Модър- 2002” оод - Производител на широка гама от стандартни и поръчкови изделия от дървен материал: Ламперия, Дюшеме, Дъски, Летви, Греди- Изделия за строителната индустрия. Ламперия: Четиристранно профилирана, с гладка лицева повърхност, без падащи чепове от първокачествена иглолистна дървесина.
Широки профили, прорязани откъм задната част, за избягване на напречното измятане.
Нов свят на външните дървени облицовки и облицовки от дървен материал е на разположение с помощта на дървесината на Модър- 2002

Облицовката от дървен материал на Модър е устойчив, стабилен от усукване и красив дървен материал с първокласни характеристики и експлоатационни качества на дървесината. Това я прави идеален избор за външна или вътрешна облицовка от дърво, тъй като облицовъчните фуги не се отварят, допуските остават стегнати и се предотвратява усукване. От външна облицовка за къщи до мащабни търговски сайдинг проекти дървесината о е идеалният материал за външна дървена облицовка, където се изисква естетика, стабилност, издръжливост и по-рядка поддръжка. Ламперията от дървеисна е машинно профилирана, за да отговаря на дизайна и спецификациите на сградата. Благодарение на стабилността на размерите на ламперията е възможно използването на по-широки облицовъчни плоскости, което позволява на архитектите и специалистите по-голяма гъвкавост на дизайна. Където е необходима облицовка от дърво, Ламперията от дърво на Модър е подходящата дървесина за вашето приложение.

Естествено, леко и лесно за инсталиране, всяко парче дърво е уникално и придава топъл, но свеж вид на всеки дом или сграда. Модър-2002 ви предлага висококачествена облицовка(ламперия, сачак) и настилка от внимателно подбрани бор или смърч. Идеални за ново строителство или проекти за обновяване, нашите продукти се монтират бързо и осигуряват дълготрайни фасади и интериори.

Дървесина - Бял бор, Ела, Смърч
Дължина/широчина/дебелина-цена

4м/13см/1,8см -15,90лв/м2
4м/9см/1,5см -11,90лв/м2
Обла ламперия
4м/12,5см/2,8см-24лв/м2

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Модър-2002 ООД
https://modar2002.com
https://xn-----6kcbbaipkd7a1agpk1bikv5jyb6h.modar2002.com
обл.Пловдив, с. Крумово
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.