Ходжа Айлин Тя е със необикновенна дарба 0886 187 640

Обява №:
5798465
Местоположение:

с. Кара Михал, обл. Разград
Последна редакция преди 24 дни. Публикувана преди 55 дни. Валидна още 17 часа.
Допълнителна информация

Мога да променя съдбата Ви само за 24 часа.
Отстранява магии и проклятия, зарежда с енергия и късмет.
Прави бизнес муски и амулети за щастие, любов и късмет.
Събира разделени двойки.
Помага при безплодие, алкохолизъм, наркомания.
Лее куршум против страх, уроки и стрес.
Прави бяла магия за любов и щастие.
Надниква в миналото, разгадава бъдещето, чете кодовете на съдбата.
Изгражда огнени защити от магически нападения за цял живот!
Доверете се на най-добрата и се обадете.

Из редовете за благодарност:
Станислав от Троян сподели- имах проблеми в комуникацията с жени - притеснение, скованост... без физически проблем. Айлин открива подсъзнателното, това което се сдържа и не може да се изкаже, чрез баене и гадаене, и насочва хората към правилна посока.

Мария от Плевен ни написа - Не случайно потърсих за помощ Айлин. Както много хора, така и аз имах проблеми. Проблеми със здравето и работата. Здравето Айлин посочи точно: гениталиите, стомаха, плескит и т.н. С методите и един-два месеца след започването се чувствам прекрасно. Нещо повече, всички мои приятели и познати твърдят, че изглеждам поне с 8-10 години по-млада. Работата - бяха ми правени магии. Айлин назова имената на хората, които ми бяха причинили това зло. След пречистването нещата в работата ми постепенно потръгват. Между другото Айлин назова името на човека, който ще ми помогне в бизнеса, за да изляза от дупката, в която бях попаднала!

Даниела от Обзор разказа - Преди 5 години потърсих помощ от Айлин, защото имахме проблем с апартамента. Бяхме го изплатили, но не го прехвърлиха, не ни даваха нотариален акт. Айлин ми направи всички процедури и делото се прекрати и предприемача ни извика да ни го прехвърли. Както каза Айлин - така стана. Освен това позна за децата ми и че дъщеря ми ще завърши висше обрадование и ето че стана точно така. Затова съм убедена в Айлин и затова я търся втори път, за да ми помогне отново.

Напиши първи коментар
 
Контакт с подателя
m******a
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.