1. home
  2. »
  3. bcФинанси, Съдружие
  4. »
  5. Акции, Ценни книжа
  6. »
  7. Обява № 5793884
back to top

Продажба на дял от Интерхотел Поморие, гр Поморие

Обява №:
5793884
Цена:
Не е обявена
Местоположение:
Актуализирана преди 3 дни. Валидна още 117 дни.
Допълнителна информация

МОЙ ДОМ БГ ПРЕДЛАГА НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ 6 %-тен дял от ”Интерхотел Поморие”, СОБСТВЕНОСТ НА ФИРМАТА - БЕЗ КАКВИТО И ДА Е КОМИСИОНИ ЗА КУПУВАЧА.

ЦЕНАТА НА ДЯЛА Е ПО ДОГОВАРЯНЕ!

САМО ЗА ИНФОРМАЦИЯ НА ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ - В ПРОДАЖБА Е ЦЕЛИЯТ КОМПЛЕКС!

Живописно разположен над морето, на самият край на полуострова на стария град, хотелският комплекс отдалече привлича внимание със силуета си, наподобяващ акостирал кораб. Комплексът присъства на туристическите пазари повече от 30 години.
“Интерхотел Поморие” АД е известно име с доказани дългогодишни традиции в областта на Рекреативния и СПА туризъм в България и Европа. Основата на предлагането на услуги е базирана изключително върху използването на уникалните за региона климатични и природни дадености, лиманна кал и луга. С магията и очарованието на малкия град, в топлата преградка на морето и земята, Интерхотел ПОМОРИЕ е сред любимите места за почивка и рехабилитация. Дългогодишни партньори са утвърдените в туристическата индустрия тур-оператори.
Предлага коктейл и билярд клуб, дискотека, закрит басейн с морска вода 25/12.50м и открит басейн с джакузи и морска вода на самия бряг. Хотелският комплекс предлага СПА център с разнообразни лечебни и релаксиращи процедури. Комбинацията от природни дадености и квалифициран персонал, както и невероятна морска панорама, правят комплекса удобен както за почивка, така и за лечение. Непосредствената близост и нежния прибой на морето придават неустоима нотка за романтика и комфорт на мястото и предизвикват желанието да се върнете там отново. Продаваният имот включва хотелски сгради с разгъната застроена площ 20 000 кв.м. и прилежащ терен 7 841 кв.м.
На разположение на гостите са:
- две рецепции с два лоби бара
- основен ресторант с морска панорама
- конферентна зала
- зала за хранене - тип шведска масa
- коктейл и билярд клуб
- обменно бюро
- Спа център
- открит и закрит басейн с морска вода
- магазин за сувенири

Поради сериозността на офертата и нуждата от договаряне на цената на дяла лично със сериозно заинтересованите от закупуването на този дял, изключвам личните съобщения и приемам само телефонни обаждания за заявяване на интерес и договаряне на среща за разговори.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
МОЙ ДОМ БГ
обл.Бургас, гр. Бургас
Обяви от същия потребител: Виж всички 4 обяви