1. home
  2. »
  3. bcФермерство, Механизация
  4. »
  5. Трактори, механизация, инвентар
  6. »
  7. Обява № 5785783

Трактор Zetor Crystal

Обява №:
5785783
Цена:
Не е обявена
Местоположение:

гр. Търговище, обл. Търговище
Състояние:
Вид:
Трактор
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 85 дни.
Допълнителна информация

Ключова новост при Zetor Crystal е високопроизводителният 6-цилиндров 24 клапанов двигател произведен от DEUTZ AG, оборудван с комън рейл. Здравият блок на двигателя е компактна част от носещата конструкция на трактора, която е в състояние да издържи високите натоварвания, упражнявани от използвания инвентар. Постоянната мощност на двигателя увеличава производителността и намалява консумацията.

Други технически новости от Zetor Crystal включват увеличената колесна база, която е 2 840 мм и дава по-добра стабилност на трактора в сравнение с други трактори от същия мощностен клас.

Zetor Crystal се откроява със своята многостранчивост. Благодарение на концепцията за автоматичното регулиране на зацепването на съединителя на силоотводния вал, тракторът може да бъде използван за леки натоварвания с косачки, както и за максимално натоварване с активни брани или фуражни ремаркета. Това автоматично регулиране е допълнително характеризирано с висока ефективност и ниска консумация на гориво.

Модерната електрохидравлична система на Crystal повишава производителността и намалява разхода с 5-7 процента. Тя е оборудвана със система HITCHTRONIC на BOSCH, която беше за първи път представена на пазара от Зетор и получи множество награди. Това е система за автоматично регулиране на задния навес. Не е необходимо да му се променят настройките и чувствителността му, докато се използва системата. Регулиращата се система измерва сама съпротивлението на почвата и използва информацията, за да настрои навеса.

Crystal също така предлага високо ниво на комфорт. Кабината на Zetor Crystal е просторна и значително е елиминирала шума. Климатика, както и окачването на кабината осигуряват по-комфортни условия на труд и намаляват умората у водача. Освен това кабината е оборудвана с шибидах с регулируем отвор. Отличната ергономичност на уредите позволява на водача интуитивен контрол върху трактора. Този комфорт е придружен от трансмисия с 30 предни и 30 задни скорости. С тях се оперира посредством тристепенен мултипликатор на въртящия момент (Powershift), хидравличен ревърсър ( PowerShuttle) и бутон за съединителя на лоста за предавките (PowerClutch). Активният преден мост, съставен от независимо пружинно-паралелограмно окачване, осигурява много по-комфортна возия с по-ниско ниво на вибрации.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Галина Мирчева
http://www.montajagrogrup.bg
обл.Търговище, гр. Търговище, 6G8R+H6 Ючунклер, Търговище
Обяви от същия потребител: Виж всички 157 обяви
650 лв.преди 23 дни Сеносъбирач навесен - 2/ 3/ 4/ 5 работни органа | Трактори, механизация, инвентар | гр. Търговище

Сеносъбирач навесен - 2/ 3/ 4/ 5 работни органагр. Търговище

1 300 лв.преди 23 дни Косачка навесна роторна - Agridea | Трактори, механизация, инвентар | гр. Търговище

Косачка навесна роторна - Agrideaгр. Търговище

преди 30+ дни Плуг - Български, 3 корпусен, обръщач | Трактори, механизация, инвентар | гр. Търговище

Плуг - Български, 3 корпусен, обръщачгр. Търговище

преди 30+ дни Пръскачка KUBOTA | Трактори, механизация, инвентар | гр. Търговище

Пръскачка KUBOTAгр. Търговище

преди 30+ дни Гребло навесно AGRIDEA | Трактори, механизация, инвентар | гр. Търговище

Гребло навесно AGRIDEAгр. Търговище

преди 30+ дни Окопни култиватори Гюнгюр | Трактори, механизация, инвентар | гр. Търговище

Окопни култиватори Гюнгюргр. Търговище

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.