1. home
  2. »
  3. bcЕлектроника
  4. »
  5. Видеонаблюдение/охрана
  6. »
  7. Обява № 5781064

Система за видеонаблюдение Safer - 8 камери 720p за смесен монтаж

Обява №:
5781064
Обява от:
Цена:
444 лв.
Местоположение:
Състояние:
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 37 дни. Възможно е да не е актуална.
Вижте подобни обяви за:
8 канален dvr ~ 16 обяви
Допълнителна информация

Смесена система за наблюдение, съдържаща 8-канален Pentabrid Safer DVR, 4 HD вътрешни куполни камери и 4 HD външни камери с нощно виждане до 20 метра.

8-канален Pentabrid 1080p Lite DVR:

Открийте новия стандарт в аналоговото видео наблюдение от SAFER! Този DVR поддържа всички технологии: AHD, CVI, TVI, CVBS, IP. Той е съвместим с 2-мегапикселова камера за наблюдение на Turbo HD.. Записва при резолюция 1080p LITE. Този DVR може да ви възпроизведе изображения с изключителни детайли. Той може да се използва с широка гама от аналогови камери, вариращи до 2-мегапикселова. Инсталацията е много проста, камерите могат да бъдат свързани с коаксиален кабел RG59 / RG6U към DVR.

Камера за вътрешно наблюдение HD, нощно виждане до 20 метра AHD / HDCVI / TurboHD / CVBS

Камера за наблюдение с технология ALL IN ONE (Всичко в едно). Mоже да се включи към всеки DVR. Това е добра камера с резолюция 720p. Камерата има пластмасова куполна кутия и е подходящa както за жилищни приложения, така и професионални.

Камера за външно наблюдение, 1 MP, 720p, нощно виждане до 20 метра

Съвместим с DVR-и за всяка технология. Камера за външно наблюдение с HD резолюция и нощно виждане до 20 метра. Записвайте актуални изображения с висококачествена HD разделителна способност 720p, благодарение на 1-мегапикселовия CMOS сензор. Тези камери за наблюдение имат IR-Cut филтър, който се включва, когато светят инфрачервените светодиоди. Камерата разполага с инфрачервени светодиоди, които помагат на камерите за наблюдение с висока разделителна способност да записват през нощта с високо качество.

ОТДАЛЕЧЕН ИЗГЛЕД В МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ С ПРИЛОЖЕНИЕТО HIK-CONNECT

DVR е проектиран да бъде използван с приложението Hik-Connect. Това е иновативно приложение, с което лесно можете да се свържете с DVR. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите безплатното приложение Hik-Connect, да го конфигурирате лесно и да преглеждате записите си в мрежата.

Комплектът съдържа:

DVR - 8 канален Safer Pentabrid 1080p Lite SAF-8X-720 - 1 бр.

Камера за външен монтаж - Safer 1 Mp, HD 720p, IR 20 метра, SAF-BP1MP20F36 - 4 бр.

Камера за вътрешен монтаж - Safer 1 Mp, HD 720p, IR 20 метра, SAF-DP1MP20F36 - 4 бр.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://euromatica.bg
обл.София, гр. София, Всеволод Гаршин 8