1. home
  2. »
  3. bcЕлектроника
  4. »
  5. Видеонаблюдение/охрана
  6. »
  7. Обява № 5781062

Система за видеонаблюдение Safer - 8 куполни камери 720p

Обява №:
5781062
Обява от:
Цена:
444 лв.
Местоположение:
Състояние:
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 38 дни. Възможно е да не е актуална.
Вижте подобни обяви за:
гама камера ~ 90 обяви
Допълнителна информация

Комплект за вътрешно наблюдение, съставен от 8-канален Pentabrid 1080p Lite DVR и 8 вътрешни камери за видеонаблюдение. Записвайте в HD 720P резолюция - 1 мегапиксела и разполагайте с инфрачервена връзка на 20 метра. Камерите имат фиксиран обектив от 3,6 мм.

8-канален Pentabrid 1080p Lite DVR:

Открийте новия стандарт в аналоговото видео наблюдение от SAFER! Този DVR поддържа всички технологии: AHD, CVI, TVI, CVBS, IP. Той е съвместим с 2-мегапикселова камера за наблюдение на Turbo HD. Записва при резолюция 1080p LITE. Има видео входове, които се адаптират автоматично към технологията за наблюдение на камерите - (AHD, CVI, TVI, CVBS, IP). Този DVR може да ви възпроизведе изображения с изключителни детайли. Той може да се използва с широка гама от камери, вариращи от аналогови камери до 2-мегапикселови камери. Инсталацията е много проста, камерите могат да бъдат свързани с коаксиален кабел RG59 / RG6U към DVR.

Куполна камера за видеонаблюдение 1-мегапикселова

Тази куполна камера предлага отлично качество на изображението благодарение на сензора с висока разделителна способност Pixel Plus. Разполага с фиксиран обектив от 2,8 мм. Това е перфектната камера за наблюдение за различни приложения, независимо дали са професионални или жилищни. Тази куполна камера може да се монтира на тавана или на стената и може да записва в пълна тъмнина до 20 метра. Камерата разполага с метален корпус.

ОТДАЛЕЧЕН ИЗГЛЕД В МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ С ПРИЛОЖЕНИЕТО HIK-CONNECT

DVR е проектиран да бъде използван с приложението Hik-Connect. Това е иновативно приложение, с което лесно можете да се свържете с DVR. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите безплатното приложение Hik-Connect, да го конфигурирате лесно и да преглеждате записите си в мрежата.

Комплектът съдържа:

DVR - 8 канален Safer Pentabrid 1080p Lite SAF-8X-720 - 1 бр.

Камера за вътрешен монтаж - Safer - 1 Mp, HD 720p IR 20 метра, SAF-DP1MP20F36 - 8 бр.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://euromatica.bg
обл.София, гр. София, Всеволод Гаршин 8