1. home
  2. »
  3. bcЕлектроника
  4. »
  5. Видеонаблюдение/охрана
  6. »
  7. Обява № 5781060

Система за видеонаблюдение Safer - DVR + 8 булет камери 720p

Обява №:
5781060
Обява от:
Цена:
444 лв.
Местоположение:
Състояние:
Внимание!
Валидността на обявата е изтекла преди 37 дни. Възможно е да не е актуална.
Вижте подобни обяви за:
продавам dvr ~ 139 обяви
Допълнителна информация

Комплект за външно наблюдение, съставен от 8-канален Pentabrid 1080p Lite DVR и 8 външни HD камери. Камерите разполагат с фиксиран обектив от 3.6 мм и инфрачервени светодиоди за нощно виждане до 20 мета.

8-канален Pentabrid 1080p Lite DVR:

Открийте новия стандарт в аналоговото видео наблюдение от SAFER! Този DVR поддържа всички технологии: AHD, CVI, TVI, CVBS, IP. Той е съвместим с 2-мегапикселова камера за наблюдение на Turbo HD и 1 MP камера за останалата част от технологията. Записва при резолюция 1080p LITE. Има видео входове, които се адаптират автоматично към технологията за наблюдение на камерите - (AHD, CVI, TVI, CVBS, IP). Работи идеално с мегапикселови камери. Този DVR може да ви предложи снимки с изключителни курсовидни детайли. Той може да се използва с широка гама от камери, вариращи от аналогови камери до 2-мегапикселови камери. Инсталацията е много проста, камерите могат да бъдат свързани с коаксиален кабел RG59 / RG6U към DVR.

Камери за наблюдение с качество HD 720p

Камери за наблюдение с качество HD 720p с фиксиран 3.6 mm обектив, 20 метра нощно виждане, записващи ясни, детайлни висококачествени изображения. С тяхната помощ можете успешно да наблюдавате малки открити площи.

Широкоъгълен обектив с ширина 3.6 мм

Камерите имат висококачествен обектив с висока яркост и 3,6 mm фокусно разстояние. Ъгълът на наблюдение ще бъде широк, идеален за различни приложения на камерите за видеонаблюдение.

Качествени изображения дори през нощта

Няма значение, че е ден или нощ, камерата записва ефективно! Камерите идват със инфрачервени светодиоди с повишена ефективност за видимост до 20 метра през нощта. Освен това, те предлагат автоматично прибиращ се IR-CUT филтър на тъмно, за да се предотврати понижаването на качеството на дневните изображения.

ОТДАЛЕЧЕН ИЗГЛЕД В МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ С ПРИЛОЖЕНИЕТО HIK-CONNECT

DVR е проектиран да бъде използван с приложението Hik-Connect. Това е иновативно приложение, с което лесно можете да се свържете с DVR. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите безплатното приложение Hik-Connect, да го конфигурирате лесно и да преглеждате записите си в мрежата.

Комплектът съдържа:

DVR - 8 канален Safer Pentabrid 1080p Lite SAF-8X-720 - 1 бр.

Камера за външен монтаж - Safer - 1 Mp, HD 720 p IR 20 метра, SAF-BP1MP20F36 - 8 бр.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://euromatica.bg
обл.София, гр. София, Всеволод Гаршин 8