back to top

Собственик Продава Уникален Парцел

Обява №
5773951
Цена
53 900 EUR40.22 EUR/кв.м
Местоположение

Село Браниполе, град Пловдив, област Пловдив, (Виж Пловдив на картата)
Вид сделка
Продажба
Квадратура
1340 кв.м
Регулация
Пред регулация
Ток
С ток
Вода
Водопровод
Наличие на проект
-
Особености
Асфалтов път Делим До главен път До регулация За жилищно строителство За промишлено строителство Панорамна гледка Равен
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 12 дни.
Допълнителна информация

С ГОТОВИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОДАЖБА! БЕЗ ТЕЖЕСТИ! СУПЕР ОФЕРТА НА УНИКАЛЕН ПАРЦЕЛ С АКТУАЛЕН ПУП-ПОДРОБЕН УСТРОЙСТВЕН ПЛАН, С ЛИЦЕ 35 М НА УЛИЦА ЧЕРНО МОРЕ.
СОБСТВЕНИК ПРОДАВА 1340 КВ. М 1/2 идеална част от 2680 кв.м, ТОП ЛОКАЦИЯ! ЛИЦЕ 35 М НА УЛИЦА ЧЕРНО МОРЕ И С ВСИЧКИ КОМУНИКАЦИИ НА 1 КМ ОТ ПЛОВДИВ! СОБСТВЕНИК ПРОДАВА ПАРЦЕЛ НА 1 КМ ОТ ПЛОВДИВ, СЕЛО БРАНИПОЛЕ, 1340 кв.м, 1/2 идеална част от 2680 кв.м, ЛИЦЕ НА АСФАЛТОВА УЛИЦА ”ЧЕРНО МОРЕ”! На скица 157. В самото село, близо до първата спирка за Пловдив! С прекрасна гледка към планината, точно както е на снимките!
ТОП ЛОКАЦИЯ, ЛОКАЦИЯ И ПАК ЛОКАЦИЯ! С ЛИЦЕ 35 М НА АСФАЛТОВА УЛИЦА ”ЧЕРНО МОРЕ”!
С ИДЕАЛНИ ПОКАЗАТЕЛИ ЗА СТРОЕЖ! ПОЛУЧАВАТЕ ВСИЧКО ЗА КОЕТО СТЕ МЕЧТАЛИ! Възползвайте се от възможността да построите мечтания си дом!
Уникален парцел, 1340 кв.м, на 1 км от Пловдив, с. Браниполе, на асфалтова улица ”Черно море”, равен, ограден, с правилна форма! С табела за продажба! Много плодородна земя с висока категория - ТРЕТА! Изключително подходящ за строеж на фамилна къща, къща за гости, хотел-ресторант или друго бизнес-застрояване! Може и за промишлено строителство, АВТО-КЪЩА, автосервиз, хале, цех, склад, работилница, оранжерии!
С ИДЕАЛНИ ПОКАЗАТЕЛИ за Застрояване: Плътност: 60%, Интензивност 1,2, Етажност: 3 ет., Височина: 10 м, Озеленяване: мин. 40%, Начин на Застрояване: свободен! Селото е голямо с канализация, супермаркет, магазини, ресторанти, училище, детска градина, озеленен парк, църква, ново баскетболно игрище!
Много скоро селото ще стане квартал на Пловдив и ще имате къща или парцел за обезщетение за апартаменти в град Пловдив!
Чудесна инвестиция със сигурна ПЕЧАЛБА! Имот, който си заслужава да купите! Ако не искате да изпуснете този имот, обадете се сега! Директно от Собственик, без никакви комисионни!

Предимствата на този имот: ТОП ЛОКАЦИЯ, ЛОКАЦИЯ И ПАК ЛОКАЦИЯ на 1км от Пловдив! МОЖЕ ДА ПОСТРОИТЕ ДВЕ, ТРИ ИЛИ ЧЕТИРИ КЪЩИ С НЯКОЛКО ГАРАЖА!
Лице 35 м на асфалтова ул. Черно море! Нов водопровод, ново електрозахранване! В момента е Нива - 3-та категория, но има ПУП и Смяната на Статута ще стане много лесно! За време ~6-12 месеца! За тези, които искат да инвестират, със сигурност ще станат богати за кратко време!

Тази инвестиция е със СИГУРНА ПЕЧАЛБА 100%! АКО НЕ ИСКАТЕ ДА ИЗПУСНЕТЕ ТОЗИ ИМОТ ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА! ИМОТ КОЙТО СИ ЗАСЛУЖАВА ДА КУПИТЕ И ДА СПЕЧЕЛИТЕ С ПРЕКРАСНА ИНВЕСТИЦИЯ!

Напиши първи коментар Покажи коментарите към обявата
Контакт с подателя
Контакт с подателя на обявата
s*********f
Изпрати съобщение
Личните съобщения към обявата са деактивирани, може да използвате контактите по-долу.