Промазка ПВЦ Плат, Плат Полиестер с PU Промазка, Плат Орбита и Плат Ева

Обява №:
5738517
Цена:
4.25 лв.
Местоположение:

гр. Стара Загора, обл. Стара Загора
Актуализирана преди 8 дни. Валидна още 82 дни.
Допълнителна информация

Промазка ПВЦ Плат
100 % Полиестер. Орбита с едностранна гланцирана промазка PVC 200гр/кв.м.. Общо тегло на плата 320 гр./кв.м.
Ширина 150 см. Подходящ за тенти, чадъри, тапицерии, покривала и др. Налични цветове Бяло, Оранжево, Хайдушко Зелено(Каменица) и Кралско Синьо. Топовете за този тип плат са 30,40 и 50 метра. Цената на линеен метър е 8 лева при поръчка на цял топ.

Висококачествен 100 % полиестерен плат произведен в Китай. Полиуретанова промазка. (Бяла промазка). Тегло 150гр./кв.м. Водоустойчивост 500 мм. воден стълб. Ширина 150 см. Предназначен за изработване на изделия устойчиви на влага и да не пропуска вода. Този плат е с високо приложение използва се за изработване както за направа на спортни, работни, униформени облекла, якета, елечета, панталони, поли и рокли, така и за изработка на дъждобрани, външни пердета, за външни завеси, за дамаска на външни мебели, палатки и покривала за мотоциклети, автомобили и други.. Налични 6 цвята: Черен, Тъмно син, Кралско син, Зелен, Сив, Червен. Топовете са около 100 метра на всеки цвят. Цената на линеен метър е 4.25 лева при поръчка на цял топ.

Плат Орбита и Орбита ВД. Артикул Орбита се произвежда в два варианта - Орбита непромазана и Орбита ВД промазана и хидрофобирана. Подходящ е за изработване на работно и униформено облекло. Предназначен за изработване на изделия устойчиви на влага и да не пропуска вода. Подходящ е за изработване на работно и униформено облекло, покривала, плажни и рекламни чадъри, тенти и други.100 % Полиестер, Ширина 150 см. Тегло 120 гр/кв.м. Сплитка Кепър 2 в 1. Цветове в наличност (сигнално зелено и сигнално оранжево, черно, сиво, тъмно синьо, кралско синьо, червено, бяло, екрю). Цената на линеен метър е 4.25 лева на топове, като топовете са от около 60 до 100 метра

Плат Ева. Артикул Ева се произвежда промазан и хидрофобиран. Подходящ е за изработване на работно и униформено облекло. Предназначен за изработване на изделия устойчиви на влага и да не пропуска вода. Подходящ е за изработване на работно и униформено облекло, покривала, плажни и рекламни чадъри, тенти и други.100 % Полиестер, Ширина 160 см. Тегло 200 гр/кв.м. Сплитка Кепър 2 в 1. Цветове в наличност бяло и екрю. Цената на линеен метър е 6.6 лв на топове, като топовете са от 60 до около 70 метра.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Калоян Петков
обл.Стара Загора, гр. Стара Загора
Обяви от същия потребител: Виж всички 7 обяви
3.50 лв.преди 24 дни Плат за Знамена - Доказано Качество | Спално бельо | гр. Стара Загора

Плат за Знамена - Доказано Качествогр. Стара Загора

7 лв.преди 17 дни Плат Муселин-Воал | Пердета, завеси, дамаски | гр. Стара Загора

Плат Муселин-Воалгр. Стара Загора

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.