1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Строителни услуги
  6. »
  7. Обява № 5736648

Строителство на еднофамилни къщи от проекта до ключ

Обява №:
5736648
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Актуализирана преди повече от месец. Валидна още 76 дни.
Допълнителна информация

МИРАН БИЛД ЕООД организира и изпълнява всички видове строителни дейности при изграждане на еднофамилни къщи, вили, офиси и търговски обекти от проекта до ключ.

Нашите идеи са професионално разработени и подплатени с пълен набор от услуги в областта на строително монтажните дейности. Това включва всичко - от прецизното проектиране, през реалистичното ценообразуване до техническото изпълнение и въвеждането на обекта в експлоатация.

Спирайки се на нас, Вие получавате договор за изпълнение, като в него подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайния срок за предаване на обекта.

Фирмата разполага със собствена складова база, транспортни средства и строителна механизация. Осигуряваме денонощна охрана на нашите обекти. Разполагаме със специалисти за всички видове строително монтажни работи. Грижата за снабдяване, надзор и спазване на срокове е изцяло наша.

За всеки наш клиент ние ще се постараем да намерим индивидуално решение за реализацията на неговия проект и съобразно с неговите изисквания.

Ние ще ви помгнем да реализирате вашите проекти по най-добрия начин.

Повече информация на: http://miran-bild.com/, или ни се обадете.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
Миран Билд ЕООД
http://www.miran-bild.com
обл.Варна, гр. Варна
Обяви от същия потребител: Виж всички 2 обяви
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.