1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Врати, дограма, щори, тенти
  6. »
  7. Обява № 5722204

Продажба и МОНТАЖ НА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ, интериорни врати Варна, входни врати Варна, евтини врати

Обява №:
5722204
Цена:
200 лв.
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Състояние:
Актуализирана вчера. Валидна още 32 дни.
Допълнителна информация

Пи-Ар: продажба и монтаж на интериорни врати, входни врати и блиндирани врати, vrati varna, interiorni vrati varna, китайски врати варна, турски входни врати варна, интериорни врати варна,blindirani vrati varna, врати варна, блиндирани врати варна, входни врати варна, евтини врати варна.
Сега от 31.10.19 год. БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ на интериорни украйнски врати, незнайно до кога, така, че се възползвайте бързо. Край на безплатния монтаж на 30.11.19г. Който се е възползвал, възползвал.. Спестявате си 50лв на брой за монтаж, заплащат се единствено допълнително както и преди, къртене, рязане на врата, цепене на первази, сваляне на стара, качване по етажи и извън Варна транспортни разходи по 1,00лв на километър. За количества над 10бр отстъпки. Отстъпките важат ако няма други отстъпки или намаления. Продаваме и монтираме в цялата страна. Възможна продажба и без монтаж и доставка в цялата страна.
Допълнителна информация
Когато няма кой да ви монтира вратите доверете се на нас, ние сме Пи-Ар-Варна и ви предлагаме продажба на входни и интериорни врати и професионален и прецизен монтаж на интериорни, блиндирани входни и алуминиеви врати от професионалисти в бранша с дългогодишен опит. Доверете се на нас и ще останете доволни, монтаж с гаранция и почистване на обекта. Ние също продаваме врати, прегледайте нашите обяви в профила ни. Цените за монтаж варират в зависимост от модела на вашите врати и техния брой, позвънете на посочения телефон и се консултирайте за цените, за начина на монтаж и кога трябва да се монтира вратата по време на ремонт във вашия дом. Цените за монтаж на интериорни врати и алуминиеви стартират от 50 лв, а за входни блиндирани от 70 до 100лв. Това са цени за чист монтаж. Понеже дейноста ни е голяма и всеобхватна и се занимаваме със строителство, производство, продажба и монтаж на асортиментите които предлагаме можем да ви направим комплексна цена която ще е много по ниска в сравнение с продажбата и монтажа на един продукт. Голям асортимент от модели и качество. Експресни продажби и монтаж на врати Варна, Врати Бургас, Врати София, Врати Пловдив, евтини интериорни врати Варна, блиндирани врати Варна, входни врати Варна, евтини врати Варна, монтаж на врати Варна
Продаваме едни от най качествените врати на пазара и това са украйнските интериорни врати, които от скоро са даже и по евтини някой модели сравнение с китайските при които качеството е под всякаква критика.
Пример за украйнска плътна интериорна врата с каса за зид от 8/12 см и плаващи первази от двете страни, цена 200лв
Китайска интериорна плътна врата с права каса за зид до 10 см и прав перваз за едната страна, цена 220лв.
Цената е по висока а качеството, няма място за сравнение!!!
Предлагаме различни варианти според желанието и възможностите на клиента.
Изпращаме и по куриер в цялата страна.
Огледа и размера се заплащат 20 лв които при сключване надоговор ви се приспадат. Извън Варна се заплащат и транспортни разходи по 1,00лв на километър.
Виждаме, че явно и в бизнеса с вратите започваме да диктуваме пазара в България??. След като преди това с други наши продукти които произвеждаме, като перголи, сенници, ветроупорни завеси, дограма и др. намалихме драстично цените и които съумяха да се възползват си спестиха по няколко хиляди лева. А сега като пуснахме безплатен монтаж, виждаме, че седмица, две след като са видяли обявите явно и все изостават от нас и след това се опитват да ни копират колеги в КАВИЧКИ?? които продават китайски боклуци са пуснали и те безплатен монтаж, но СА УВЕЛИЧИЛИ ЦЕНАТА С 45/50ЛВ НА БРОЙ ВРАТА И РЕАЛНО ВИ ГО ВЗИМАТ???. Ето такива са ”търговците” в кавички с измамните черни петъци и намаления след като преди това е имало увеличение за да ви вземат същата цена????.

Ние сме единствената фирма в България, може би Европа и на други континенти която прави реални и огромни подаръци и ви спестява огромни пари в зависимост от артикулите които произвеждаме и предлагаме??. Цените на вратите не са променяни от година, две може би и цената на обикновена плътна врата с каса за зид от 8до12см е 200лв а с каса за зид от 14до19см е 230лв, а с чистия монтаж беше +още 50лв на брой които сега ви подаряваме?.
Разгледайте Фейсбук страниците ни и ще се убедите сами.
Входни и интериорни врати Пи-Ар
Щори, Сенници и Дограма Пи-Ар

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
пи-ар-варна
s**********8
https://www.facebook.com/%D0%A9%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B8-%D0%94%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%9F%D0%B8-%D0%90%D1%80-625388604210602
обл.Варна, гр. Варна
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.