Перголи Варна, производител на перголи, цени на перголи, алуминиеви перголи, Биоклиматични перголи

Обява №:
5701059
Цена:
4 000 лв.
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Състояние:
Актуализирана вчера. Валидна още 67 дни.
Допълнителна информация

Край на голямото намаление и огромните подаръци които ви правим до 31.07.2019г. Цена до тази дата за размера 3000лв.
Цена без намаление за модел с колони отпред с размер 3м на 3м без осветление и отопление, цена 6000лв с монтажа, с намаление 4000лв с монтажа
Цената е примерна и е за размера, съответно на всеки размер имате намаление и колкото е по-голяма перголата, толкова по-голяма отстъпка ще ползвате.
Никой освен нас няма и не може да ви предложи и да си позволи да ви даде такава цена ☝️
Ведро, слънчево, оригинално и новаторско??? ☔? ️??? ☺️☺️☺️☺️.
Както винаги ние от Пи-Ар ви представяме една малка част от най новите ни колекции платове за сенници и перголи на производители номер едно в световен мащаб и световни известни марки с най добро качество.
Ние можем да принтираме ваша снимка както и да изберете от каталозите ни готови платове със снимки.
Също така имаме най богатите нови колекции от 7 каталога с над 500 цвята и материи които няма да ви предложи никой друг освен нас в България, Европа и Азия на едноцветни, двуцветни, гумирани и промазани платове за сенници и перголи??? ☺️☺️☺️
Пи-Ар: производител на перголи варна, пергола, алуминиеви перголи с плат, алуминиеви перголи, Биоклиматични перголи, монтаж на пергола, сенници варна, тенти варна, евтини перголи, перголи цени, цени на прерголи варна, монтаж, тенти, сенници, перголи, производители на сенници, производители на перголи, производител на ветроупорни завеси варна, пвц кристал варна, ветробрани варна, ветроупорни завеси, пвц дограма варна цени, пвц дограма, pvc dograma varna, pvc дограма варна, алуминиева дограма, дограма тип гилотина с вертикално вдигане и сваляне, пвц дограма саламандър, пвц дограма рехау, пвц дограма кьомерлинг, пвц дограма профилинк, пвц дограма виваплас, всички видове външни и вътрешни щори, комарници, стъклени плъзгащи и згъваеми витрини, паравани и душ кабини, продажба и монтаж на входни и интериорни врати.
Нови по-ниски и най ниски цени без конкуренция в България, Европа, Русия, близкия Изток, Скандинавия и може би почти целия свят и по високо качество на платовете и конструкцийте за сенниците, перголите, ветроупорните завеси.
Позвънете или поръчайте и ще се убедите сами.
Търсим дистрибутори на перголи, сенници, ветроупорни завеси и др в България, Европа, Русия и близкия Изток.
Производство на всички видове сенници, ветроупорни завеси и автоматизирани перголи за заведения, хотели, къщи, тераси и закриване на големи открити площи.
Перголите са устойчиви на всякакви атмосферни влияния и ви осигуряват подвижен покрив.

Цени от 4000лв до... лв в зависимост от модела и големината. Минимална ширина на пергола 1, 00м, максимална ширина на пергола 14,00м, минимална издаденост на пергола 1,00м, максимална издаденост на пергола 10,00м.
Възможност за неограничена ширина и издаденост, стига мястото да позволява.

А сега и нови по ниски цени на всички видове сенници, перголи и ветроупорни завеси по-високо качество на конструкция и платове.
Пишете или позвънете и се убедете сами.
Фейсбук страница:
Щори, сенници и дограма Пи-Ар

Пи-Ар производител на пвц и алуминиева дограма, всички видове сенници, вертроупорни завеси, перголи, щори, плъзгащи и сгъваеми стъклени витрини, душ кабини и паравани за баня, продажба и монтаж на интериорни врати и входни врати.

Най ниски цени на перголи за дистрибутори и клиенти от производител.
Набираме дистрибутори в цяла България, Европа, Русия, близкия Изток.
Гаранция 5 години на всички наши продукти. Огледа и размера се заплащат 20лв които при сключване на договор ви се приспадат. Извън Варна се заплащат и транспортни разходи по 1лв на километър.

Цената е примерна, но е същата за размер до 3на3, съответно за по-големите размери имате още по-огромни отстъпки.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
пи-ар-варна
s**********8
https://www.facebook.com/%D0%A9%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B8-%D0%94%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%9F%D0%B8-%D0%90%D1%80-625388604210602
обл.Варна, гр. Варна
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.