1. home
  2. »
  3. bcСтроителство
  4. »
  5. Врати, дограма, щори, тенти
  6. »
  7. Обява № 5701059

Най ниски цени на Перголи Варна, перголи София, производител на перголи, Биоклиматични перголи

Обява №:
5701059
Цена:
4 000 лв.
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Състояние:
Актуализирана днес. Валидна още 55 дни.
Допълнителна информация

Перголи Пи-Ар.
ОТСТЪПКАТА НА Перголи ЗАПОЧВА ОТНОВО????!
Времето за отстъпки започва ОТНОВО, след провокации от колеги...
Тази година отново ще докажем, че ние ще ви дадем най ниска цена, най ВИСОКО КАЧЕСТВО, НАЙ КРАТКИ СРОКОВЕ И НАЙ ДЪЛГА ГАРАНЦИЯ, а не турски или китайски боклук, каквито предлагат всички с изключение на нас и още един, двама в България и съответно ви ги продават на по-високи редовни цени от нашите редовни, без отстъпката сега!
Ние сме производител на алуминиеви перголи с гумиран плат, биоклиматични ламелни перголи, сенници, ветроупорни завеси, пвц и алуминиева дограма с български и немски профили, саламандър, рехау, профилинк и вивапласт, алуминиева дограма тип гилотина, тип хармоника, стъклени плъзгащи и згъваеми витрини и др.
Време е да покажем съпричастност с хората и икономиката на страната и за това, вместо да увеличаваме цените, решихме да направим отстъпка при поръчка на перголи затворени с ветроупорни завеси, алуминиева дограма тип гилотина, хармоника, стъклени витрини, пвц и ал. дограма.
СЪЩО ТАКА, КЛИЕНТИ НИ КАЗВАТ, ЧЕ ЦЕНАТА НИ СЕГА НЕ БИЛА НАЙ НИСКА СРАВНЕНИЕ С НЯКОЙ ДРУГИ КОИТО ПРЕДЛАГАТ ТУРСКИ ИЛИ КИТАЙСКИ БОКЛУЦИ НА ПО-НИСКА ЦЕНА ВРЕМЕННО, А ДРУГИ ГИ ПРЕДЛАГАТ ПО-СКЪПО СРАВНЕНИЕ С НАШИТЕ ЦЕНИ И КАЧЕСТВО. ЩЕ ДАМ ПРОСТ ПРИМЕР: ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОТ КАКТО СА СИ ПОСТАВИЛИ ПЕРГОЛИ ДВЕ ЗАВЕДЕНИЯ ВЪВ ВАРНА СА С ПРЕВЪРТЯЛИ РЕМЪЦИ НА ТУРСКИ ПЕРГОЛИ И ЗА ТОВА ВРЕМЕ ВСИЧКИ КРЕПЕЖИ СА РАЖДЯСАЛИ ЗАЩОТО ПОЛЗВАТ ОБИКНОВЕНИ, СЪОТВЕТНО ПРИ ВЪПРОС ЗАДАДЕН ЛИЧНО ОТ МЕН, ЗАЩО НЕ СЕ ОБЪРНАТ КЪМ ТУРЦИТЕ КОИТО СА ГИ МОНТИРАЛИ И БЪЛГАРСКИЯ ПОСРЕДНИК И КОМИСИОНЕР, ТЕ ЗАПОЧНАХА ДА ШИКАЛКАВЯТ И СТАВА ЯСНО, ЧЕ ЕДИН ДРУГ СА СЕ ПРЕКАРАЛИ ИЛИ СА СЕ ИЗПОЛЗВАЛИ ЩОМ КЛИЕНТА НЕ СИ ТЪРСИ ПРАВАТА, А ПРОДАВАЧА ОТКАЗВА ДА Я РЕМОНТИРА БЕЗПЛАТНО ИЛИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ, ЗАЩОТО НЕ Е ДАЛ ГАРАНЦИЯ ИЛИ, АКО Е ДАЛ, ТЯ Е МИНИМАЛНА, ЕДНА, ДВЕ ГОДИНИ, ТРИ ГОДИНИ В НАЙ ДОБРИЯ СЛУЧАЙ, ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС КОИТО ДАВАМЕ 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ И НЯМА КАКВО ДА СЕ СЛУЧИ И СЛЕД 10 ГОДИНИ С ПЕРГОЛИТЕ ИЛИ ДРУГИТЕ НИ ПРОДУКТИ.
ЩЕ ДАМ ОЩЕ ЕДИН ПРОСТ ПРИМЕР, СРАВНЕТЕ ВИЗУАЛНО И ПО КАЧЕСТВО И ЕКСТРИ, ПРИМЕРНО МЕРЦЕДЕС ИЛИ МАЙБАХ С (ДАЧИЯ) И КОГАТО НЕ ОТКРИВАТЕ РАЗЛИКИ, ТО ВИЕ С ПРАВО ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА КОЕТО НА ПО-ВИСОКА ЦЕНА СА ВИ ПРОДАЛИ ТУРСКИ ПЕРГОЛИ ИЛИ МАЛКО ПО-ЕВТИНО И НЯМА КАК ДА ПРОУМЕЕТЕ РАЗЛИКАТА. ПОЖЕЛАВАМЕ КЪСМЕТ НА ТОЗИ ТИП КЛИЕНТИ С ЕКСПЛОАТАЦИЯТА, АКО СА СИ ПОРЪЧАЛИ ТУРСКИ ИЛИ КИТАЙСКИ. ЛОШОТО Е, ЧЕ КОЛЕГИ ПРИБЯГВАТ ДО СПЕКУЛА И ЛЪЖАТ КЛИЕНТИ, ЧЕ ПЕРГОЛИТЕ ИМ НЕ СА ТУРСКИ ИЛИ КИТАЙСКИ, А ТЕ СА.
От 01.01.20г ще има увеличение на цените на перголи, сенници и ветроупорни завеси, така, че който желае да се възползва от ниските цени, да заповяда до 31.12.2019г.
Пример: в момента размер до 3на3 струва 4000лв с монтаж и 5 години гаранция, след нова година същия размер ще струва 5000лв с монтаж и 5 години гаранция, съответно на по-големи размери ще има по-голямо оскъпяване.

Цена без намаление за модел с колони отпред с размер 3м на 3м без осветление и отопление, цена 6000лв с монтажа, сега с намаление - 4000лв с монтажа
Цената е примерна и е за размера, съответно на всеки размер имате намаление и колкото е по-голяма перголата, толкова по-голяма отстъпка ще ползвате.
Никой освен нас няма и не може да ви предложи и да си позволи да ви даде такава цена и в същото време да получите най високото качество в световен мащаб, а не турски или китайски боклук ☝️
Ведро, слънчево, оригинално и новаторско??? ☔? ️??? ☺️☺️☺️☺️.
Както винаги ние от Пи-Ар ви представяме една малка част от най новите ни колекции платове за сенници и перголи на производители номер едно в световен мащаб и световни известни марки с най добро качество.
Ние можем да принтираме ваша снимка както и да изберете от каталозите ни готови платове със снимки.
Също така имаме най богатите нови колекции от 7 каталога с над 500 цвята и материи които няма да ви предложи никой друг освен нас в България, Европа и Азия на едноцветни, двуцветни, гумирани и промазани платове за сенници и перголи??? ☺️☺️☺️
Пи-Ар: производител на перголи Варна, производител на перголи София, перголи София, перголи Варна, перголи Бургас, пергола, алуминиеви перголи с плат, алуминиеви перголи, Биоклиматични перголи, монтаж на пергола, сенници варна, тенти варна, евтини перголи, перголи цени, цени на прерголи варна, монтаж, тенти, сенници, перголи, производители на сенници, производители на перголи, производител на ветроупорни завеси варна, пвц кристал варна, ветробрани варна, ветроупорни завеси, пвц дограма варна цени, пвц дограма, pvc dograma varna, pvc дограма варна, алуминиева дограма, дограма тип гилотина с вертикално вдигане и сваляне, пвц дограма саламандър, пвц дограма рехау, пвц дограма кьомерлинг, пвц дограма профилинк, пвц дограма виваплас, всички видове външни и вътрешни щори, комарници, стъклени плъзгащи и згъваеми витрини, паравани и душ кабини, продажба и монтаж на входни и интериорни врати.
Нови по-ниски и най ниски цени без конкуренция в България, Европа, Русия, близкия Изток, Скандинавия и може би почти целия свят и по високо качество на платовете и конструкцийте за сенниците, перголите, ветроупорните завеси.
Позвънете или поръчайте и ще се убедите сами.

Търсим дистрибутори на перголи, сенници, ветроупорни завеси, стъклени плъзгащи и сгъваеми витрини, алуминиева дограма тип хармоника, алуминиева дограма тип гилотина, и др в България, Европа, Русия и близкия Изток.
Производство на всички видове сенници, ветроупорни завеси и автоматизирани перголи за заведения, хотели, къщи, тераси и закриване на големи открити площи.
Перголите са устойчиви на всякакви атмосферни влияния и ви осигуряват подвижен покрив.

Цени от 4000лв до... лв в зависимост от модела и големината. Минимална ширина на пергола 1, 00м, максимална ширина на пергола 14,00м, минимална издаденост на пергола 1,00м, максимална издаденост на пергола 10,00м.
Възможност за неограничена ширина и издаденост, стига мястото да позволява.

А сега и нови по ниски цени на всички видове сенници, перголи и ветроупорни завеси по-високо качество на конструкция и платове.
Пишете или позвънете и се убедете сами.
Фейсбук страница:
Щори, сенници и дограма Пи-Ар

Пи-Ар производител на пвц и алуминиева дограма, всички видове сенници, вертроупорни завеси, перголи, щори, плъзгащи и сгъваеми стъклени витрини, алуминиева дограма тип хармоника, алуминиева дограма тип гилотина, душ кабини и паравани за баня, продажба и монтаж на интериорни врати и входни врати.

Най ниски цени на перголи за дистрибутори и клиенти от производител.
Набираме дистрибутори в цяла България, Европа, Русия, близкия Изток.
Гаранция 5 години на всички наши продукти. Огледа и размера се заплащат 20лв които при сключване на договор ви се приспадат. Извън Варна се заплащат и транспортни разходи по 1лв на километър.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
пи-ар-варна
s**********8
https://www.facebook.com/%D0%A9%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B8-%D0%94%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%9F%D0%B8-%D0%90%D1%80-625388604210602
обл.Варна, гр. Варна
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.