Перголи Варна, производител на перголи, най ниски цени на перголи в България, ветроупорни завеси

Обява №:
5701059
Цена:
3 000 лв.
Местоположение:

гр. Варна, обл. Варна
Състояние:
Актуализирана днес. Валидна още 74 дни.
Допълнителна информация

Още по-голямо намаление на перголи, сенници и ветроупорни завеси. Предишна цена без старото намаление за модел с колони отпред с размер 3м на 3м без осветление и отопление, цена 6000лв с монтажа, след старото намаление 4000лв, а сега нова още по-намалена цена 3000лв с монтажа.
Цената е примерна и е за размера, съответно на всеки размер имате супер мега намаление??????????
Никой освен нас няма и не може да ви предложи и да си позволи да ви даде такава цена ☝️
Ведро, слънчево, оригинално и новаторско??? ☔? ️??? ☺️☺️☺️☺️.
Както винаги ние от Пи-Ар ви представяме една малка част от най новите ни колекции платове за сенници и перголи на производители номер едно в световен мащаб и световни известни марки с най добро качество.
Ние можем да принтираме ваша снимка както и да изберете от каталозите ни готови платове със снимки.
Също така имаме най богатите нови колекции от 7 каталога с над 500 цвята и материи които няма да ви предложи никой друг освен нас в България, Европа и Азия на едноцветни, двуцветни, гумирани и промазани платове за сенници и перголи??? ☺️☺️☺️
Пи-Ар: производител на перголи варна, пергола, монтаж на пергола, сенници варна, тенти варна, евтини перголи, перголи цени, цени на прерголи варна, монтаж, тенти, сенници, перголи, производители на сенници, производители на перголи варна, производител на ветроупорни завеси варна, пвц кристал варна, ветробрани варна, ветроупорни завеси, пвц дограма варна цени, пвц дограма, pvc dograma varna, pvc дограма варна.
Нови по ниски цени без конкуренция в България и по високо качество на платовете и конструкцийте за сенниците и перголите.
Най ниски цени на перголи, сенници и др. в България!

Позвънете или поръчайте и ще се убедите сами.
Търсим дистрибутори на перголи, сенници, ветроупорни завеси и др в България и Европа.
Производство на всички видове сенници, ветроупорни завеси и автоматизирани перголи за заведения, хотели, къщи, тераси и закриване на големи открити площи.
Перголите са устойчиви на всякакви атмосферни влияния и ви осигуряват подвижен покрив.

Цени от 3000лв до 70000лв в зависимост от модела и големината. Минимална ширина на пергола 1, 00м, максимална ширина на пергола 13,00м, минимална издаденост на пергола 1,00м, максимална издаденост на пергола 9,00м.
По заявка, възможност за ширина 13,00м на 18,00м издаденост за един модул.

А сега и нови по ниски цени на всички видове сенници, перголи и ветроупорни завеси по-високо качество на конструкция и платове.
Пишете или позвънете и се убедете сами.
Фейсбук страница:
Щори, сенници и дограма Пи-Ар

Пи-Ар производител на пвц и алуминиева дограма, всички видове сенници, вертроупорни завеси, перголи, щори, плъзгащи и сгъваеми стъклени витрини, душ кабини и паравани за баня, продажба и монтаж на интериорни врати и входни врати.

Най ниски цени на перголи за дистрибутори и клиенти от производител.
Набираме дистрибутори в цяла България и Европа.
Гаранция 5 години на всички наши продукти. Огледа и размера се заплащат 20лв които при сключване на договор ви се приспадат. Извън Варна се заплащат и транспортни разходи.

Наскоро прочетох нещо, че на бедния човек никога не можеш да угодиш.
Ако решиш да продаваш много евтино или просто си решил да свалиш цените за да направиш подарък на своите бъдещи клиенти и то, ОГРОМЕН ПОДАРЪК И ЖЕСТ от наша страна, да се разправиш с наглата КОНКУРЕНЦИЯ, или да си направиш реклама, то започват да се съмняват, че това не е реално и има някаква измама.

Ако продаваш твърде скъпо спрямо разбирането на бедния човек или спрямо услугата, качеството, гаранцията, прецизноста, точността, внимание и отзивчивостта, според което по-скъпата цена е съвсем нормална, даже евтина, то тогава ще си каже, не този е кожодер.

Ако продаваш на средни цени, то бедния човек ще си каже, този е един от всички и всички онези които ти искат едни пари, пък после си оставят ръцете и защо да избирам него като ми предлага ”същото” на същата цена.
Е скъпи ми бедни човеко. Има една много стара поговорка, че евтиното излиза скъпо, с изключение на: тогава когато някой е решил да си прави реклама, да завзема нови пазари или да се разправя с такива имащи се за конкуренция?? ☝️. Тогава просто трябва да може да мисли бедния човек за да проумее, че това е временно явление и няма да трае вечно и да се възползва от ниската цена, но все пак това е за хора малко по израснали душевно и мисловно.
Не обиждаме, засягаме или имамаме предвид конкретни личности, просто след това четиво което прочетох преди няколко дни и разговор с хора, потвърдихме това което прочетохме?.

Цената е примерна, но е същата за размер до 3на3, съответно за по-големите размери имате още по огромни отстъпки?? ☝️☝️???? 〽️???????????? Ако желаете сравнете си цените в цяла България и звънете на куцо, кьораво и сакато и ако някой ви предложи по ниска цена, то ние ще се откажем от този бизнес, напускане? ️? ️? ️?, но няма да получите такава? ☝️☝️?

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
пи-ар-варна
s**********8
https://www.facebook.com/%D0%A9%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%A1%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8-%D0%B8-%D0%94%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%9F%D0%B8-%D0%90%D1%80-625388604210602
обл.Варна, гр. Варна
 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.