1. home
  2. »
  3. bcУслуги
  4. »
  5. Счетоводни, aдминистративни, консултантс..
  6. »
  7. Обява № 5700319

Счетоводни услуги София

Обява №:
5700319
Обява от:
Местоположение:

гр. София, обл. София
Актуализирана днес. Валидна още 53 дни.
Допълнителна информация

Здравейте, работя като главен счетоводител и счетоводител на хонорар повече от 20 години, имам опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Много добре съм запознат с действащото данъчно и осигурително законодателство и неговото прилагане.
Ценя Вашето време и затова бих искал да Ви предложа изнесен тип счетоводни услуги, комбинирано с посещение на място от счетоводител, за уточняване на подробности и текущо обсъждане на дейността. Прилагам индивидуален подход към всеки клиент, старая се работата с мен да е улеснена, гъвкав и отговорен съм, търся конкретно решение за всеки казус, опитвам се да сведа до минимум ангажиментите ви, свързани със счетоводната отчетност на вашия бизнес.
В днешно време нормативните изисквания към бизнеса, съответно и санкциите са много високи, човека който се занимава с вашата документация трябва да притежава необходимата компетенция и опит, аз притежавам и опита, и компетенциите, както и най важното отговорен съм за счетоводните услуги които предлагам.

Успешен ден! Тодор.

Напиши първи коментар
 
 
Контакт с подателя
http://счетоводниуслуги.alle.bg
обл.София, гр. София, Лозенец
Обяви от същия потребител: Виж всички 2 обяви
преди 4 дни Счетоводител с опит Счетоводител Мъж Висше Английски Руски С шофьорска книжка 47 год. | Търсят работа | гр. София

Счетоводител с опитгр. София

 
Разбрах!

Сайтът www.alo.bg използва бисквитки. Виж повече.